Jump to content
Annons

HesaDamen

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kan någon kort svara på när deadline för bidrag till melodifestivalen 2010 är!
  2. Ett översvallande och ytterst bombastiskt tack till dig!! Exakt vad jag letade efter!!
  3. Hej igen! Jag tror dig, men jag måste vara fenomenalt kass på att söka... Har du ngt bra förslag på vad jag borde använda för sökord? Finns det ens ngt som heter "frekvensschema"? Söker jag på "frekvenser" så hittar jag naturligtvis en massa snack om just frekvenser av arten "kan jag eq'a bort ljudet från processorfläkten?", men jag hittar verkligen inget schema, eller karta över vilka frekvenser som motsvarar vad... Hittar du något vettigt får du gärna posta en länk, för det går inte så bra för mig som du märker =)
  4. HesaDamen

    Frekvensschema?

    Jo... Funderar på om någon har ett bra och utförligt frekvensschema (eller, jag vet faktiskt inte vad jag ska kalla det för men ni förstår nog vad jag menar). Har spanat runt järnet på nätet och har hittils ej hittat det jag letar. Jag vill alltstå inte ha en förklaring på vad en frekvens är eller hur de fungerar. Det jag däremot vill ha är någon form av omfattande karta på instrument/ljud och deras ungefärliga motsvarande frekvenser. Skulle vara ytterst tacksam över detta!
  5. laxlaxlax! You rock!! /HesaDamen
  6. Valle... Jag vet inte vad ditt problem är... Du verkar ha fått nån form av hang-up på den här tråden... Hur som haver har ju detta blivit totalt ointressant på alldeles för många nivåer. Tycker att vi dödar temat nu. Frid!
  7. 'Ait! Vad bra! Då är vi överens! Förutom att jag personligen får ut jättemycket av forumsvaren på enklare frågor om "vad", eftersom svaren ofta är väldigt sammanfattande och tycker jag att de är en bra igång innan jag fördjupar mig vidare... Har full förståelse för att "vad-frågorna" är intetsägande om man redan har koll... Det är väl helt enkelt en fråga om både smak och kunskapnivå. Adjöken! =)
  8. Halloj Valle! Så du menar att ditt inlägg är späckat med upplysning? Ville bara vara lite allmänt konstruktiv men det verkade inte ha gått fram... Det känns meningslöst att harva vidare på detta tema... Förutsätter att de flesta förstod vad jag menade...
  9. Hej igen! Tycker att du gav ett superbra svar och jag håller definitivt med om att det är ett bra, och nödvändigt komplement att t.ex. googla... Kan tillägga att jag suttit och byggt upp irritationen på jargongen långt innan jag läste just Eriks inlägg, men du råkade få dig en släng av sleven bara för att jag var lite extra irritabel och på bettet just för tillfället, haha! Ingen kritik som är riktad till just dig specifikt, utan snarare en kritik till en viss jargong som jag tycker mig se i alltför många inlägg. Må väl!
  10. Till ErikP120 och andra som kör med samma stil... Kan ni lägga av med att ständigt påpeka hur banala och lättgooglade ni tycker att många frågor är? Sjukt drygt... Tycker ni att det är så fasligt med frågor som, för er, ligger på en sådan elementär nivå får ni väl helt enkelt skita i att läsa och svara på dem... Vilket är problemet? Ni borde väl vara jävligt nöjda över att ni har kunskap om sånt som andra vill ta del av! Hur kul är det med ett forum där folk hela tiden får upptryckt i ansiktet att de ställer fel typ av frågor? Googla "ödmjukhet". Puss och kram!
×
×
  • Skapa ny...