Jump to content
Annons

Nexus7

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Fixade det själv! Testade ett annat par rca-honor från kortet. Fråga mig inte varför de funkade. Tack till alla som har hjälpt mig!! 😮
  2. Nu har jag köpt en rcahane/rcahane-kabel på teknikmagasinet (39:90 kr). Jag har kopplat svart rca kabel mot svart aux-ingång, röd rca kabel mot röd aux-ingång. På kortet har jag kopplat vit audio output rca mot svart rca-kabel och röd audio output rca mot röd rca-kabel. Iinget ljud! Men kopplar jag över från aux till cd på stärkaren så får jag ljud. Vad har blivit fel?
  3. För att tydliggöra... 1010LT har rca-honor. Min stereoförstärkare har rca-honor. Min kabel är rca-hane i ena änden (som jag kopplar till stereo) och Tele-hane (tidigare kallad bautahane) i andra änden. Behöver nu få denne änden att konvertera till rca-hane. Eller ska jag ha en helt ny kabel? Tror den är ganska fin den jag har.
  4. 🙂 Oj oj, nu har jag klantat till det. Jag har fått hem mitt 1010LT nu. Jag hade missuppfattat en grej. Kabel mellan ljudkort och stereo, det är inga rca-hanar som går till ljudkortet utan såna stora bauta hanar som är på bilden nedan. Så de passar inte i ljudkortet! Måtte det finnas en adapter som gör att bautahanar blir rcahanar så att jag kan koppla in stereoförstärkaren...? Mvh Nexus7
  5. Ingen fara alls. Det är rimligt att låta få googla och söka i forumet för att få svar. I det här fallet hade jag svårt att förstå de ofta komlicerade förklaringar på engelska som finns för termerna i google-sökningar.
  6. Jag funderar på att köpa M-Audio Delta 1010LT. Men den verkar redan ha RCA-utgångar. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=44513 http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT.html
  7. Jag håller precis på att välja ut ett ljudkort och jag undrar då om jag behöver RCA-utgångar eller ej... Från förstärkare på stereon går en kabel med en svart och en röd RCA-kabel som ska pluggas in antingen på mitt framtida ljudkort elelr till en kbale som går till mitt framtida ljudkort.
  8. Ja alltså, om ett ljudkort inte har RCA-utgång men jag har ett par RCA-kablar från stereon som ska in i ljudkortet så behöver man en kabel.
×
×
  • Skapa ny...