Jump to content
Annons

Nordis

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag hade en Aria pro... någonting, i tidernas begynnelse. Inte dyr, inte exklusiv, förmodligen inte "ball" nog, men ta mig tusan den bästa stålsträngade akustiska gitarr jag någonsin ägt. Suveränt ljud och hur skönspelad som helst!
  2. Kände mig väl lite tveksam själv när jag fick en cu-1 på köpet, när jag för en tid sedan köpte ett mixerbord. Men den har faktiskt skött sig med den äran. Riktigt krispigt och bra ljud från t.ex. aukustiska gitarrer. Blev positivt överraskad måste jag säga. Billigt behöver inte alltid betyda sämre!
  3. Nordis

    Studiogolv.

    Hade fått för mig att all form av ljuddämpning var av godo, men självklart, ju mer jag tänker på det vore naturligtvis ett hårt golv bättre ur ljudhänseende. Svårt att få en skönt krispig stålacke i ett totalt madrasserat rum förstås. Jag tackar för alla tips och börjar snickra medsamma! 😛
  4. Nordis

    Studiogolv.

    Hallå! Håller på att bygga en liten studio i ett fristående hus hemma på tomten. Är det någon som kan erbjuda en sprängskiss och/eller goda råd om hur man bör anlägga golvet? Har förstått att det är viktigt att golvet inte är i kontakt med väggarna. Material? Uppbyggnad? Tacksam för råd!
×
×
  • Skapa ny...