Jump to content
Annons

headdown

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ARTIST/GRUPP:Versus Me GENRE:Stonerrock/Grunge KOMPOSITÖR:Versus Me PRODUCENT:Versus Me INSPELNINGSÅR:2006 FORMAT: mp3 STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: 1. Earth Dudes 2. Solarsystem 9 Planet 17 = Home 3. Shomer Shabbath 4. Mr.Stoner 5. One Eyed Monsteur 6. Everybody Dies Alone 7. Slow Silver Sun 8. Drunk Jam (Live)
  2. shysst, blytungt är ett bra betyg hehe, mjo det är en gitarrist som mixat öh hörst det 🙂 får nog dra ner gitarr en smula.
  3. LÅTNAMN:Shomer Shabbath ARTIST/GRUPP:Versus Me GENRE:Stonerrock/Grunge LÅTLÄNGD:4.14 KOMPOSITÖR:Versus Me PRODUCENT:Versus Me EV. MEDVERKANDE:Versus Me INSPELNINGSÅR:2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 5.41 Mb STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK:Versus Me - Shomer Shabbath
  4. headdown

    kompressor

    undrar vad skillnaden blir av att använda en hårdvaru kompressor vid inspelning vs att använda mjukvaru kompressor efter inspelning av ex elgitarr, blir det samma resultat? för nackdelar?
  5. det är lungt jag fick locket med! 🙂
  6. den barton prollen har väl 400fsb? funderar själv på att inhandla en.
  7. hitta ett par TOA 😱 monitorer som jag slog till på 300:- för båda! nån som känner till märket? har inte hunnit testa dom än dock..
  8. shysst tack för alla kommentarer. Kan berätta lite om inspelningen. Trummor är inspelad med 4 kanaler varav 2 går via ett behringerbord och 2 kanaler via inbyggda preamps i delta 1010lt. 2st cm3 överhäng, 1 shure beta52 på kaggen, 1 shure sm57 på virveln. Gitarr är mickad med sm57. Bas sm57 och beta52. Sång ska läggas om med en studio project b1, nuvarande mix är sång inspelad med en cm3.
  9. Lite mysko låt men bra faktiskt 😄 Är inget bra på mixning och sånt, tyvärr... 😳 Dock så kan jag ju säga det att ni kan ju inte vara inom Grunge genren efetrsom ni inte är från Seattle i början på 90-talate (eller det kanske ni är)? 😳 öh ok? så om man ska kvalificeras in i ett genre så måste man alltså vara bosatt på den plats den uppstod? Skumt att det finns massa band som påstår sej spela ex reggae OCH är bosatta i sverige..
  10. LÅTNAMN:Everybody Dies Alone ARTIST/GRUPP:Versus Me GENRE:Grunge/Rock LÅTLÄNGD:7:38 KOMPOSITÖR:Versus Me PRODUCENT:Versus Me INSPELNINGSÅR:-06 FORMAT: mp3 STORLEK: 8.7Mb STATUS: Testmix LÅTLÄNK: http://dc.mine.nu:88/ljud/Versus%20Me-Everybody_alt3.mp3 Kommentera gärna mixning vad som kan göras bättre osv.
  11. headdown

    Studio Projects B1

    Håller på att köpa lite mickar för att spela in trummor, bas, gitarr och sång. Har 2 Line Audio CM3 mickar som är tänkt till överhäng trummor, en shure 57 till gitarr, virvel hi-hat, nu funderar jag på en Studio Projects B1 till sång men går det även att använda den till baskaggen och ev bas?
  12. headdown

    Preamp

    sorry men skrev i fel tråd först.. gick ej radera..
  13. headdown

    Preamp

    Någon som testat denna preamp? SM Pro Audio PR 8
  14. headdown

    mickval?

    Skall nu införskaffa mickar så vi kan spela in i replokalen men vet inte riktigt vad det är jag ska leta efter.. Sättningen är 2 gitarrer en bas samt trummor. Är säker på en sm57 för gitarr, bas samt ev virvel men vad rekommenderar ni som överhäng till trummor, baskagge, hihat och pukor? Vill ha förslag på dynamisk sång mick också? Priset får ej överstiga 3000:- inkl sm57an. Tilläggas ska väl det att vi spelar tyngre rock. Ljudkort = delta 1010lt behövs det preamps till det? vilka är prisvärda isåfall (billiga)
×
×
  • Skapa ny...