Jump to content
Annons

divstah

Medlem
  • Antal inlägg

    81
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. du gör skäl för ditt namn iaf 🙂 box 😳
  2. sidechain är fan det lättasste som finns.. för stereo så använd x2 compressoer ? ingen anledning att köra mono. observera chart; mixer (comp 1 och 2's höger output kopllas till l/r på mixerkanal) redrum ^ left right ^ * * ^ comp comp (vardera i left på comparna) ^ ^ nn19 splittt så left och right går i input på höger på båda comps. inte så svårt ehh?
  3. h0h0. fler som är intresserade ? kan tänka mig att lägga upp igen.. efter jag fixat till den lite till ? tråden dog ut för ett tag sen så då sket jag i det..
  4. ush. helt värdelöst imho... ush ush ush... men 3.5 kanske blir bra hmm ?
  5. Om man håller priset hemligt så skulle kanske oron för fusk minska då man inte vet vad det är man vinner. om jag nu skulle vilja fuska, men inte veta vad så skulle jag nog inte lägga ner besväret på det om jag nu inte ved vad det är man vinner. skulle jag dock vara vällllllllllldigt sugen på en sådan där bfc200 eller vad det var så..
  6. Ja.. tänkte bara nämna att forumets klocka/tid inte har ställts om än. en timme tillbaka! en timme tillbaka! så det så.. kl är alltså inte 04.17 utan 03.17.. japp!
  7. Jag bor i malmö. Jag har en reason väska signad av el-p. det går inte att ta miste på!
  8. bra att här inte är jordat alltså.. riktigt bra! i princip alla äldre hyresrätter har fan inte jordat förutom i kökadjeflen. .bah!
  9. videon + mute brukar funka. Tämligen extremt värdelös låt annars, men jag lyssnar ochså en hel del på house och progressive och annat så.. japp.. inte hört något annat av snubben dock, men jag är tämligen säker på att han har gjort bättre låtar än detta. Annars, vad nattvaktaren said. Jantelagen kan vara jobbig ibland. Å ena sidan är det en riktigt dålig låt, underligt nog så kanske den säljer. så skall man vara avundsjuk på prydz pga det ? snubben har väl en hyra att betala so som alla andra. personligen så skulle man inte gjort en sån dålig låt om man nu fick chansen iaf.. äh.. glöm det..
  10. divstah

    Budgetmonitorer

    skall ju helt klart lyssna på sina egna alter.. då märker man sina brister bra.. där det är som sämst, där kanske man skall investra va ? nå..
  11. kom ihåg att använda ett bra reverb med LÅNG tail.. minst en decay på 4 sekunder.. inget metallverb.. Soundforge har en bra preset, minns inte vilken som ger hela ljudet ett väldigt ghostlike ljud, något som man hör hur ofta som helst på bio,etc etc. när du vänt din röst, etc.. lägg inte revrb på hela utan bara slutet såklart.. ungefär en halv sekund eller så, men testa runt. beror på vilket reverb och program du använder.. fast man kan få det väldigt snyggt relativt lätt.. går inte att göra i ett program i realtid som reason eller så utan det skall göras i en soundeditor om nu någon missade det går även att applicera på andra instrument, etc.. med en phaaser/chours ovanpå kan man få till nice effekter. Väldigt infectec mushroom..
  12. nej nej nej.. tryck på alt+f4 tils det fixar sig..
  13. Håller med.. Robotarm it is
  14. Alltså.. dansmusik är ingen genre som kräver någon vidare innovation om man säger så. alltså, en poplåt behöver en hook och sit shitt för att det skall bli spelat på radio och hit och dit och laddidadiddaa. knappast likadana krav på dansmusik, förvisso har väldigt många duktiga producenter liknande saker i sina låtar, hooken är dock inte sång eller texter utan någon nice lead med ett någon nice kombination av ljud som gör det till en hook typ.. det är dock inget krav.. arrangerar man sin dansmusik på ett bra och ordentlgit sätt kan den funka hur djälva bra som helst på dansgolvet utan att var mkt annat än någon 303'a, en pad och typ ett par trummor, med lite extra stuff på det.. men men.. ja vafan ville jag ha sagt nu ? det är loongt, du lär få släppt skitet ändå så..
  15. ett kanske mindre lyckat försök åt poetisk terrorism kanske ? nja.. förmodligen inte.
×
×
  • Skapa ny...