Jump to content
Annons

slinkan

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om slinkan

  • Födelsedag 1980-02-02

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Räcker en Macbook Pro 13" till för att spela in sång samt lättare mixning ute på fältet med Record 1.5? Det är mest disken på 5400 rpm jag är tveksam till. Men jag kommer spela in till en extern Lacie FW disk. Någon som har testat? Spec. # 2.66GHz Intel Core 2 Duo # 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB # 320GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm # SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) # Ingen # Bakgrundsbelyst tangentbord (Svenskt) & Användarhandbok (Svensk)
  2. Jag är ute efter en liten smidig analog mixer med bra EQ och hyfsade preamps. http://toftaudio.com/atb04m.html Någon som har hunnit testa den?
  3. Hej, jag tänkte köpa Record och Reason 5 och köra det på en ny iMac. Behöver man en separat audio disk tror ni? Isf, vilket ljudkort skulle vara lämpligt för att daisy chaina med en FireWire disk? Funderade på Apogee Duet ett tag men den har ju bara en FireWire port. Tacksom för hjälp!
  4. Jag har problem att få mitt USB midi keyboard att fungera med Reason 4 i Pro Tools. Med Reason som stand-alone fungerar det utmärkt. Men i Pro Tools låter instrumenten inget alls. Jag kör på en Digi 002. Måste jag ha en gammal klassisk midi-kabel in i ljudkortet tro?
  5. Det gjorde den absolut inte såg jag nu. Sorry! 🙂 Jag har lagt en ny på rätt ställe nu. En snäll moderator kan gärna radera denna tråd!
  6. Jag har problem att få mitt USB midi keyboard att fungera med Reason 4 i Pro Tools. Med Reason som stand-alone fungerar det utmärkt. Men i Pro Tools låter instrumenten inget alls. Jag kör på en Digi 002. Måste jag ha en gammal klassisk midi-kabel in i ljudkortet tro?
  7. Tack för det svaret! Låter väldigt bra!
  8. Tidigare har jag fått höra att det inte fungerar bra att spela in med pro tools på firewire diskar? Kanske är helt fel...
  9. Någon som vet om kombinationen (värsta)iMac + Digi 002 + Pro Tools LE 8 fungerar bra? Alternativt iMac + Digi 003 + Pro Tools LE 8? Vilken processor fungerar bäst isf? Core i5 eller Core 2 Duo? Problem med firewire kretsarna? Etc etc. Eller skiter det sig i och med att man bara kan köra på en disk? Jag har inte råd med en PowerMac, vill egentligen bara ha en iMac för den estetiska aspekten i min projekt studio. Kör på en Frost nu.
  10. slinkan

    Vocal Magic Pro 8

    Är det här ett skämt eller är det något som fungerar? Någon som har erfarenhet av programvaran? Det ser så oproffsigt ut så man blir lite misstänksam. Länkar nedan: http://www.youtube.com/watch?v=OxMvo21RmBE http://recordingschool.biz/homerecording/v...magic-p-58.html
  11. Det ska du få. Blir intressant att jämföra den mot 103:an. Jag vet inte när den kommer exakt. Nästa vecka någon gång. Spelar in och rapporterar asap. 😄
  12. Den här killen säger att ett shockmount inte gör någon nytta till tlm 102 eftersom den är så lätt och det är något inbyggt elastiskt i den. Stämmer det? i vilket fall som helst så beställde jag precis en 102:a 😳 http://www.youtube.com/watch?v=gv2IBYm2K54
  13. Jag är också på jakt efter ett shockmount till TLM 103. Jag har faktiskt inte större lust att betala 3000. Är jag helt ute och cyklar om jag tror att inspelningen inte blir så mkt sämre med ett shockmount för 500? Hur som helst, någon som har lite olika förslag på shockmount som passar till neuman TLM 103?
×
×
  • Skapa ny...