Jump to content
Annons

AdamN

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag är också väldigt mycket nybörjare och om ni rekommenderar den guiden så himla varmt så kanske jag beställer hem det där magasinet? Vad sägs?
  2. 68 visningar, inga svar =( Vart är ni, Claes och Gilbert 😆
  3. Har nu kollat på dessa över internet: Midi-klaviatur: http://www.thomann.de/se/cme_uf80.htm http://www.cme-pro.com/products-list/product-pic/UF80.jpg Synth: http://www.thomann.de/se/korg_m5061.htm Kan någon vara snäll och förklara för mig vad jag behöver i min situation? Min budget är relativt begränsad.. Det är viktigt för mig att det är en stabil och bra produkt, populär. Jag ska kunna sälja den om jag behöver pengar eller inte kan fortsätta att skapa musik av någon anledning... Någon som har några tips angående detta? Jag vore jättetacksam för hjälp!
  4. Hejsan allihop... Här har ni en rookie som ganska nyligen börjat pilla med lite digital musikproduktion, främst i datorn med hjälp av DAW's som exempelvis Fruity Loops. Jag känner nu att det är dags att utöka med lite prylar och jag är främst ute efter en klaviatur av något slag.. Som sagt är jag rookie och jag vet inte den exakta skillnaden på en synthesizer, workstation, keyboard och midi-klaviatur... Det som verkar mest i min prisklass och det jag behöver är väl en midi-klaviatur, eftersom jag endast behöver tangenter med rätt dynamik (velocity), helst 7 oktaver (88 tangenter?).. Men jag hade även tyckt att det hade varit roligt att ha färdiga ljud, EQ, arpeggiator, oscillator, envelope osv direkt på synthen, men detta kanske sticker iväg väldigt i pris?? Hoppas ni har förstått min dåligt formulerade fråga och kanske kan bidra med lite erfarenheter och tips?? Vad mer kan jag tänka på osv? Tack så mycket på förhand, Adam
  5. Hallå allihop.. Jag är nybörjare men ni kanske kan berätta för mig om Audio Technica ATH-M50 passar bra även som DJ lurar? Undrar dessutom om fördelar och nackdelar med spiralsladd (coiled) respektive rak sladd? Någon som kan dela med sig av sin erfarenhet? Tackar på förhand!!
  6. Fel av mig!! Köper man en bärbar dator så är agerar man förhoppningsvis med lite framförhållning, och tänker använda datorn i ett par år.. Men i nuläget är det väl ganska halvkasst stöd för 64-bit och således därför onödigt med mer än 3.3Gb minne..
  7. Var det någon som sa MacBook Pro? 😉 OT: Får jag fråga varför man bryr man sig om mer minne än 4Gb? 16Gb är så vitt jag vet helt och hållet onödigt. För övrigt finns det redan ASUS datorer som fungerar mycket bra som substitut eller komplement till en stationär PC.
×
×
  • Skapa ny...