Jump to content
Annons

strolf

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av strolf

  1. Tumregeln, inte minst bevisad av Kiss, är ju: Ju bättre musik, ju sämre texter, och vice versa. ( Det finns många undantag, men bedra er inte, de är bara undantag.) Sedan "You're good lookin' and you're lookin' like you should be good". Det kanske är sexistiskt och fånigt, men fantasilöst. Hur då? För att dessa ord redan var uppfunna? "annars kända jag som gammal punkare när jag hörde Kissplattorna att här var verkligen ett lysande exempel på vad som fick punken att uppstå, band som sjunger om brudar som "room service" livet på turne osv. inget som handlar om vanligt folks verklighet som man kan identifiera sig med eller känna igen sig i." Här instämmer jag fullt och fast! Och biblioteken har de också fyllt, från tak till golv, med böcker som inte ens är sanna och på riktigt. Och så har de mage att kalla det för skönlitteratur. Skamligt!
  2. Håller med om allt. Vill bara lägga till : 6. Trådar som slår in öppna dörrar. va?....Jaha?.......aah......OK.
  3. Alla pc-gitarrister skrattar. Tre vst-versoner av uppföljaren till braksuccen SoloC kollar man upp på LePous sida . För att underdriva skall det vara något som drar litegrann åt marshallhållet. Har man provat kan man tycka att det mer än bara drar åt det hållet. Är man PC-gitarrist och inte redan har provat SoloC och LeCab, så vaknar man till lite och hämtar hem dem också.
  4. Det jag har testat av pluggarna, mest peckerhead Brain2 och knucklehead, har varit toppenhejsan, men för att riktigt pröva ut dessa åtta pluggar, med kabinett som passar, behöver jag rätt mycket tid. Den här killen visar på en av pluggarnas möjligheter . Jag törs nog lova att dessa pluggar, med lite arbete, är lika bra som det man köpt. Så sjukt är det. Jag fattar inte hur gratis kan vara lika bra, det är något skumt nuförtiden. Edit: Här har en kille jämfört dessa pluggar, iofs en metallare, men jag tycker han förmedlar den generella skillnaden på pluggarna rätt tydligt.
  5. Nu har de börjat släppa sina metallpluggar också......
  6. AcmeBarGig har förliden vecka gett ut 7(!), gitarrförstärkarpluggar, nu 8!, som mer än matchar alla jag provat både ljudmässigt och utseendemässigt. Dessa är inspirerade av klassikerna påstår företaget, men är inga exakta kloner. De finns att hämta på www.acmebargig.com. Detta är förstärkartoppar så de behöver en högtalarkabinettsimulering, till exempel LePous LeCab som finns att hämta gratis på www.lepouplugins.blogspot.com. AcmeBarGig utlovar inom kort en lika massiv utgivning av heavy-metallförstärkare, och när man ändå är där kan man kolla upp deras övriga, i mitt tycke, spÄnnande pluggar. Bland annat deras fantastiska Redshift Picup replacer, som faktiskt verkligen fungerar. Allt gratis än så länge - men nog vore det värt att betala för...
×
×
  • Skapa ny...