Jump to content
Annons

Rocklynn

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Rocklynn

  • Födelsedag 1982-08-11

Om mig

  1. Du skrev att ni ville ha basshunterliknande musik. Går det bra med låtar som är mera åt prodigy hållet?
  2. Hej! Kör cobra dubbelkaggar på mitt TD4 hemma tillsammans med Superior2 samt BFD2. Nu är det så att triggsignalen blir väldigt låg när man kör dubbelkaggar eftersom klubborna ej träffar i mitten på bastrum plattan. Finns det något sätt att öka "trigg sensen" så att det blir starkare signal dvs hårdare kaggslag än vid default settings. Skulle vara najs om triggen alltid spelar max styrka så man fick själv dra i midi velocity spåren om man vill minska någonstans. Hjäp och tips skulle uppskattas!
  3. Tror denna kan vara nåt. Funderar på att skaffa den. Har dock inte testat den sjlv. http://www.samedaymusic.com/productreview--MDOSOLARIS
  4. Rocklynn

    M-AUDIO SOLARIS

    Nu ska det köpas en mic till studion för inspelningen av sång samt gitarr. vad tror ni om denna? http://www.thomann.de/se/maudio_solaris.htm Behöver en bra mic i den prisklassen. Recension: http://www.microphonereviews.com/product-r...io-solaris.html EDIT: har kikat på AKG C214 också. Vilken tror ni är bättre av dessa två? Någon som har testat AKG C214?
  5. Beställde Roland TD4 idag samt tama iron cobra till hemmastudio.
  6. Tack för era tips. Ska kolla in era förslag. Såg precis att Steinberg har släppt The grand 3. Ser riktigt lovande ut! http://www.thomann.de/se/steinberg_the_grand_3.htm
  7. Har testat The grand 2 samt N.I akustik piano men dessa har ett par år på nacken. Finns det något nytt bra program som är optimerat för ex. VST3 samt 64bit?
  8. Finns det någon som har testat Roland HD1 tillsammans med Superior2 i cubase? Fungerar det bra? Enkelt att komma igång? Är trött på triggerfinger... HD1 kostar 6200kr på tomann.de/se. Funderar på att skaffa såna.
  9. Hade samma problem. Löste sig när jag bytte USB port. Lycka till!
×
×
  • Skapa ny...