Jump to content
Annons

3bbot

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. du hade rätt. var ju piss enkelt. haha. ah tack iaf.
  2. jo ja menar det som har ett fallande ljud. vet att det ligger en synth bakom den oxå. men det 8-bits tvspels aktiga ljudet. är det jag är ute efter 😱
  3. Hej hej! Tänkte höra om någon vänlig själ kan hjälpa mig. Vad är det för synt / ljud som använts i den här låten i början? http://www.youtube.com/watch?v=97StzLrZ2F4 vore tacksam om någon kan komma med nått tips.
  4. Hej hej! Tänkte höra om någon vänlig själ kan hjälpa mig. Vad är det för synt / ljud som använts i den här låten i början? http://www.youtube.com/watch?v=97StzLrZ2F4 vore tacksam om någon kan komma med nått tips.
  5. Jag gillar dom inte. Kör med tama iron cobra, sedan ett tama hihat stativ som man kan vrida benen på. kommer inte ihåg vad stativet heter just nu. så då är dom inte i vägen endå.
  6. Okej, tack så mycket för hjälpen! då ska jag köpa mig en XLR-XLR! Tack för dom snabba svaren!
  7. Hejsan, skulle behöva lite hjälp. Håller på att spela in lite sång och har mig en liten liten hemma studio. igår köpte jag mig en ny mic, för jag var inte riktigt nöjd med min gamla. jag köpte mig en "SE USB2200A" av sE electronics. då dom på musik affären sa att den var bra. Jag kopplade upp den på samma vis som den gamla micen jag har, en Sennheiser e840s. men det händer ingenting, så jag började läsa lite om micen (http://www.seelectronics.com/pdfs/sE_USB2200a_Manual.pdf) Jag vill inte köra genom USB utan genom XLR till min E-MU tracker. Läste att micen kräver fantom matning, kollar om den är på, på emu´n, och det är den. Fortfarande inget ljud. Kollade på kabeln och den var balanserad, som den ska vara för fantommatning, eller? Provade och koppla in den genom mitt lilla mixerbord "Phonic AM240" oxå, samma sak där inget ljud. bytte mic till den gammla, och då fungerade det. Fantom matingen på. Någon som kanske har nått tips på vad jag gör för fel. är det så att man måste ha XLR i båda ändarna för att fantommatning ska fungera? för jag har bara XLR till telekontakt. Tacksam för hjälp! MVH en nybörjare.
×
×
  • Skapa ny...