Jump to content
Annons

funkis.org

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om funkis.org

  • Födelsedag 1965-06-14

Om mig

  1. Nu. Äntligen. Till slut. Den är färdig. Efter nästan två månader av byggande, ombygge, mixning, ombygge, mixning, mastring... (upprepa för många gånger) så har jag bestämt mig för att det är klart. Den släpps, som tidigare sagts, på CD-r. Priset är 5 euro, och det är inklusive porto till hela världen. ”En bunt fula ljud uppbyggt på ett vackert sätt” Arfihorpotis består av fem satser, sammankopplade i ljud och harmoni, men också separerade i kraft och känsla. Verket börjar i en sträv, mekanisk miljö och färdas genom dark ambient/soundscapes och drones. Musiken har inget objektiv och all tolkning görs av lyssnaren. Läs mer på http://funkis.anulaibar.com
  2. Sök på http://freesound.iua.upf.edu/ Finns en hel del där att plocka om man vill jobba med samplingar.
  3. Tackar 😄 Jag måste få använda den kommantaren 😛 Glad att du ser bilder. Det är lite gran det jag jobbar för, att människor ska kunna assosiera fritt. Jag vill inte styra tolkningen av mina verk, de "handlar" så att säga inte om nånting.
  4. * LÅTNAMN: Arfihorpotis - trailer * ARTIST/GRUPP: Funkis/Anulaibar * GENRE: Dark Ambient * LÅTLÄNGD: 3:27 * KOMPOSITÖR: Olle Svensk * PRODUCENT: Olle Svensk * INSPELNINGSÅR: 2006 * FORMAT: .mp3 * STORLEK: 3.17 mb * STATUS: Färdig (trailer för kommande verk) * LÅTLÄNK: http://anulaibar.com/e107/request.php?67 Detta är en trailer för det kommande verket Arfihorpotis. Arfihorpotis är inget album, det är ett verk som skall som ska ses som ett enhetligt stycke. Verket består av fem satser och kommer att släppas på CD-r i slutet av Maj.
  5. åh tackar 🙂 jo, det är väl inte så många på det här forumet som ligger åt det här hållet. inte som lägger ut några demos iallafall. är väl bara jag och zeblar/bluedark, eller?
  6. funkis.org

    aoneris

    LÅTNAMN: aoneris ARTIST/GRUPP: funkis GENRE: ambient LÅTLÄNGD: 11:33 KOMPOSITÖR: olle svensk PRODUCENT: olle svensk EV. MEDVERKANDE: - INSPELNINGSÅR: 2005 FORMAT: MP3pro STORLEK: 8,41mb STATUS: demo LÅTLÄNK: http://www.funkis.org/e107/request.php?39 Tack för svaren på betan 😉 vet inte om ni tycker att jag tagit några intryck, men här är iallafall den färdiga versionen. Håll tillgodo 🙂 Inspirerat av Scotts ödesdigra polarexpedition 1910-1912(http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Falcon_Scott).
  7. LÅTNAMN: aoneris(in prod) ARTIST/GRUPP: funkis GENRE: ambient LÅTLÄNGD: 9,56 KOMPOSITÖR: olle svensk PRODUCENT: olle svensk EV. MEDVERKANDE: - INSPELNINGSÅR: 2005 FORMAT: MP3pro STORLEK: 7,56Mb STATUS: Skiss LÅTLÄNK: http://www.funkis.org/e107/request.php?38 Ett stycke jag jobbar på. Inspirerat av Scotts ödesdigra polarexpedition 1910-1912(http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Falcon_Scott). Jag har ett problem dock. Har gjort stråkarna med Sytrus i FL Studio. Det är dock ett brus med, som jag tycker inte borde vara där. Har kollat, och det är i FL Studio det ligger... Nån annan som upplevt detta? Eller som vet vad som kan vara orsaken?
  8. funkis.org

    Fråga

    oj, länge sedan jag lyssnade på PF, men jag måste nog ändå svara att tidiga, före den mörka sidan - åt det psychedeliska hållet, m.a.o. ang, Syd eller inte Syd, som frågan gällde, är jag inte helt 100 - men måsta jag välja så är jag nog snarare en Sydman än inte.
  9. LÅTNAMN: sapashonabis ARTIST/GRUPP: funkis GENRE: dark ambient LÅTLÄNGD: 7.37 KOMPOSITÖR: funkis PRODUCENT: funkis EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: 2004 FORMAT: mp3 STORLEK: 10.46mb STATUS: färdig demo LÅTLÄNK: sapashonabis.mp3 ett litet bidrag att bita i.
  10. aj då, rackars. här får man för att man inte har läst på sin Lovecraft 🙂 men musiken då? jo, som alltid trevligt när blåmörk gör sitt. kanske lite spretigt - går liksom upp och ner, tar aldrig "fart". och jag är inte helt överens med ljudet på trummorna, skulle nog vilja ha ett naturligare och fetare ljud. trummaskinskänslan passar inte i helheten tycker jag... men den kommer nog att rulla i mina lurar 😄
  11. LÅTNAMN: This is the End ARTIST/GRUPP: funkis.org GENRE: Dark Ambient LÅTLÄNGD: c.a. 9min (sitter på jobbet nu och kan inte kolla exakt 😕) KOMPOSITÖR: olle svensk PRODUCENT: olle svensk EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: 2004 FORMAT: mp3 STORLEK: 8.71mb LÅTLÄNK: This is the End ok, kanske lite förmetet att lägga upp en demolåt det första man gör på ett forum - och kanske inte rätt forum för genren - men strunt samma, vi kör ändå 😉
×
×
  • Skapa ny...