Jump to content
Annons

Maxpower

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Maxpower

  1. Köp inte CME! Skittangenter, annars helt okej men den går inte att spela på (UF-5)
  2. all you need is love - beatles 7/4 mycket med bloc party är i konstiga takter kolla waiting for the 7.18 annars har death cab for cutie också mycket skoj, och coldplay som nån nämnde ovan...
  3. Maxpower

    Gitarrcapo

    Sätt capon på tredje bandet så tar du ett cm som du tar ett am i vanliga fall. Eb blir som du tar ett vanligt c och Bb som du tar ett g. Mycket nöje!
  4. Maximus är en multibandskompressor, du kan läsa om dess funktioner i FLs manual. Själv gillar jag den inte då den färgar ljudet väldigt mycket, men det finns säkert de som gillar det.
  5. Halloj! Efter att ha öppnat basen och konstaterat att inget sitter löst, så montera jag på plektrumskyddet igen och vips så funkade den u.a. Alltså måste någon sladd på något sätt kortslutit elektroniken på något sätt, men tack till alla som svarat så vänligt och kommit med förslag!! =)
  6. Det finns inget batteri i min bas. Jag har öppnat upp den nu =p
  7. Jag är nybörjare på det där, vad menas med aktiv?
  8. Den är inkopplad på lineingång. Med gitarren funkar det skitbra, och jag har kört med en annan bas förut och då har det inte varit det här problemet.
  9. Jo det är så att jag köpte en bas (begagnad) igår och när jag kopplar den till mitt ljudkort måste jag vrida upp signalen till högsta volym (på ljudkortet, och basen men det tänkte jag att det var självklart) och sen i Cubase drar jag upp kanalen till max och ändå så är det väldigt låg signal in. Plus att det är en massa brus! När jag skriver detta märker jag att alla inte kan ha det såhär utan det är något som är felkopplat på min bas och frågan blir då om det är någon som sitter på ett kopplingsschema till en P-bas? Min bas är en J&D P-bas kopia. Tack på förhand mvh Olle
  10. Jag kan inte skicka midispåret till en gruppkanal. Det finns bara mitt emukort och datorns medföljande ljudkort att välja på
  11. Jag har tagit ett befintligt ljudspår och lagt vocodern som en inserteffekt, sen har jag skapat ett midispår och försökt, enligt videos och ovanstående beskrivningar, ställa in utljudet på midispåret till vocodern men den går ej att välja... Ska prova det som du beskrivit nu.
×
×
  • Skapa ny...