Jump to content
Annons

antepop

Medlem
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

2 Followers

About antepop

 • Rank
  Medlem
 1. Hej på Er, Jag har en adroidtelefon. Jag försöker hitta en motsvarighet till iTunes där det går att köpa skivor och låtar online. Men jag hittar inte det någonstans. Finns det bara iTunes som fungerar idag?
 2. Hej Pantamera har en kampanj där man ska göra sin egen låt av pantameralåten! In och lyssna på min låt, rösta om ni gillar den! http://hit.pantamera.nu/artister/torvald/p_-_a_-_n_-_t_-_a Trevlig sommar!
 3. Men hur gör man för att sidechaina varannan takt?
 4. Nu går den i D om inte jag tar fel! Men vad är det som får det där soundet? Är det att man spelar det på olika ställen på gitarren? finns det fler låtexempel?
 5. Hej Jag undrar hur man får fram soundet, kanske inte hur man skruvar till det utan mer hur man spelar det. Tänkte på det i Linda Sundblads låt i går i Melodifestivalen, Lucky You. Är det tersackord man spelar i olika oktaver? Tänker på gitarrriffet som går rakt igenom låten men som är väldigt tydligt i introt. Lucky You- Linda Sundblad
 6. Hej Jag söker en sångerska för att använda på demoproduktioner, jag gör pop som Katy Perry osv osv.... Du bör ha tillgång till egen inspelningsutrustning. Demos kommer att användas till att presenteras till mitt förlag. Ersättning tar vi vid kontakt. PM:a mig så skickar ni röstprover till mig.
 7. Hej Har du en sån här härlig djup dansbandsröst? Då har jag låten för dig att demosjunga in. Vilken annonstext det vart...
 8. Hej Vilka sidor kan man köpa musik på nätet? förutom itunes och svenska sidor som jag har koll på. Spotify, givetvis. Då jag är allätare så ska det vara en musikshopp med "alla" genres.
 9. Att folk inte repar där konstant är ju klart men jag vet ju att det är ett rockband som ska repa där så det kan nog bli väldigt drygt. För oftast är det nog så när man ska sitta där så är det nog rep där.... Så jag kanske ska kolla vidare helt enkelt...
 10. Så som jag uppfattar dig så kommer jag att störas väldigt mycket av dom andra lokaler som finns där nere, och du tycker att jag ska leta vidare efter en ny lokal?
 11. Ja, det förstår jag, men att bygga ett rum i rummet på 12 kvadrat...? Vad blir kvar då?
 12. Jag lägger upp en bild på hur det kommer att se ut så går det kanske lättare att svara på hur det ser ut där jag kommer att hålla till. Kommer jag att störas av replokalen? Dom ska ljudisolera alla lokaler mycket eftersom det ligger i ett villa område. Min tanke var ju att man bygger en extravägg utanför den befintliga för att få mer ljuddämpning, dubbla dörrar in?
 13. Oj tack för länkarna....verkligen roligt.
 14. Ska jag be den jag hyr av att bygga på ytterligare en vägg på väggen för att får mer dämpning, med luftspalt emellan? För att dämpa för ljud utifrån och inifrån? Så är det dumt att använda sig av den lokalen anser du? Syftet är att skriva låtar och arrangera musik. Spela in demos...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.