Jump to content
Annons

antepop

Medlem
  • Antal inlägg

    118
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

  1. Hej på Er, Jag har en adroidtelefon. Jag försöker hitta en motsvarighet till iTunes där det går att köpa skivor och låtar online. Men jag hittar inte det någonstans. Finns det bara iTunes som fungerar idag?
  2. antepop

    Hej

    Men hur gör man för att sidechaina varannan takt?
  3. Nu går den i D om inte jag tar fel! 🙂 Men vad är det som får det där soundet? Är det att man spelar det på olika ställen på gitarren? finns det fler låtexempel?
  4. Hej Jag undrar hur man får fram soundet, kanske inte hur man skruvar till det utan mer hur man spelar det. Tänkte på det i Linda Sundblads låt i går i Melodifestivalen, Lucky You. Är det tersackord man spelar i olika oktaver? Tänker på gitarrriffet som går rakt igenom låten men som är väldigt tydligt i introt. Lucky You- Linda Sundblad
  5. Hej Vilka sidor kan man köpa musik på nätet? förutom itunes och svenska sidor som jag har koll på. Spotify, givetvis. Då jag är allätare så ska det vara en musikshopp med "alla" genres.
  6. Att folk inte repar där konstant är ju klart men jag vet ju att det är ett rockband som ska repa där så det kan nog bli väldigt drygt. För oftast är det nog så när man ska sitta där så är det nog rep där.... Så jag kanske ska kolla vidare helt enkelt...
  7. Så som jag uppfattar dig så kommer jag att störas väldigt mycket av dom andra lokaler som finns där nere, och du tycker att jag ska leta vidare efter en ny lokal?
  8. Ja, det förstår jag, men att bygga ett rum i rummet på 12 kvadrat...? Vad blir kvar då?
  9. Jag lägger upp en bild på hur det kommer att se ut så går det kanske lättare att svara på hur det ser ut där jag kommer att hålla till. Kommer jag att störas av replokalen? Dom ska ljudisolera alla lokaler mycket eftersom det ligger i ett villa område. Min tanke var ju att man bygger en extravägg utanför den befintliga för att få mer ljuddämpning, dubbla dörrar in?
  10. Oj tack för länkarna....verkligen roligt.
  11. Ska jag be den jag hyr av att bygga på ytterligare en vägg på väggen för att får mer dämpning, med luftspalt emellan? För att dämpa för ljud utifrån och inifrån? Så är det dumt att använda sig av den lokalen anser du? Syftet är att skriva låtar och arrangera musik. Spela in demos...
  12. Jag ska ha rummet för att sktriva låtar i och sjunga in slask sång, spela in gitarrer men då in the box. Sedan Prodda upp låtarna i det utrymmet. Men det är kanske är väl litet?
  13. Är det korkat att använda sig av ett sånt litet rum överhuvudtaget?
  14. antepop

    Studio rum 12 kvadrat

    Hej Det är ju en uppsjö av sådana här trådar och jag gör en till helt enkelt... 🙂 Jag har precis fått tag i en liten lokal på 12 kvadratmeter som jag ska bedriva produktion av musik i. Rummet ska byggas för ändamålet, så jag har möjligheten att välja lite grann. Tre väggar är av gips och en är av betong. Taket av betong. Han som jag hyr av skulle läggga in heltäckningsmatta och pratade om att sätta ljudisoleringsplattor i taket. Min frågor är, är det bättre att låta taket vara obehandlat och att jag behandlar rummet när jag sitter på plats? Heltäckningsmatta? Något ytterligare jag skall tänka på?
  15. Tack för hjälpen! Hur är det med swochandet, finns det någon totorial någonstanns på det? Mest för att det är intressant att behärska!
×
×
  • Skapa ny...