Jump to content
Annons

Noeten

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag skulle vilja veta, TS, vad du har rattat in mer exakt. Tror inte man får så mycket bättre ljud för sån musik ur Gearbox än sådär. Care to share?
  2. Har spelat in i något år hemma och aldrig haft problem med latency förut. Så döm om min förvåning för några veckor sedan när jag skulle spela in och jag märker att om jag spelar in sång så blir det någon millisekunds fördröjning i hörlurarna - ja, ni vet själv hur drygt det är. Så här är allt kopplat: ADK kond. mick --> Samson mickpreamp --> Line6 toneport Ux1 (ljudkort/interface) --> macbook pro 2.4 GHz 2gb RAM --> Logic Jag förstår, ursäkta engelskan, inte ett jävla skit! 😛
  3. ELLER så väljer du att exportera den i 320 kb/s direkt i Garageband. Kryssa i rutan "Komprimera" och välj sedan "anpassa"
  4. Yes! Efter många om och men fick jag till det! Tusen tack och bock! ☺️
  5. Kan det vara så jävligt att det inte funkar i Logic Express?! 🙂
  6. Jag känner mig riktigt dum nu men jag får inte till det! 😛 Nu har jag skapat ett nytt Software Instrument-spår som var "Multi Timbral" (el. liknande) vilket gav mig 16 spår där uppe men inga nya i mixern. Tryckte på pluset bredvid Automation-grejen där det står "off" vid kanalstripparna. Gjorde några nya aux-spår. Gick in i DFH och valde Multichannel i DFH's mixer. Nu hör jag bara baskaggen. 🙂🙁🙂
  7. Hm, jag blev faktiskt inte klokare av länken 🙂 Skapade en ny Aux-kanal men kunde inte välja DFH på I/O.
  8. Tjenare, tjenare och välkommen till mitt första inlägg här på forumet! Jag har, enligt netikett, sökt efter liknande ämne men inte hittat något som gett mig ett bra svar. Här kommer min fråga/mitt problem: Jag är en flitig användare av Toontrack's Drumkit from Hell. Nyligen har jag fått veta att man ska kunna "assigna" varje trumma till en egen kanal vilket, givetvis, ger större möjligheter i mixen. Hittills har jag haft hela pluggen på ett spår och har jag velat lägga ett reverb har det kommit på hela kitet osv. HUR gör jag nu för att få ut detta på ett bra sätt? Skickar med några screenshots på hur det ser ut ifall någon som inte sitter med Logic framför sig ändå vill försöka hjälpa till! Som ni ser nedan har varje trumma (eller mikrofon) en möjlighet att skickas till någon kanal. Nu står alla på Trk 1 och jag antar att jag helt enkelt bara tar 1, 2, 3, 4 osv på olika kanaler. Här är kanalen för hela pluggen. Ska jag välja några sends? Bussar? Jag är helt vilse! Ska jag göra nya Aux-spår eller nya vanliga spår? Skulle vara hemskt tacksam för all hjälp jag kan få!
×
×
  • Skapa ny...