Jump to content
Annons

Nemthon

Medlem
  • Antal inlägg

    35
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Han gör de för fansen och för dem som inte kan producera musik, kom igen nu! Posta förslag till honom och han forsätter visas de inget intresse så vore synd av honom att lägga ner de hela.
  2. Möjligt att VEC rippar dem? Men jag har snackat med Thomas Petersen som känner Raaban, ALLA producers använder VEC även Rob Mayth, trist men SANT.
  3. Basen i Pimp Code kan vara egen men jag tror det är en VEC ULTIMATE BASS Sample och sen har Rob Mayth mixat den så bra att de inte ens märks att de är en sample! Men PWN-square kan jag inte svara på vilken typ av square de är för att de finns 2 olika squares.
  4. Raaban har startat en blogg www.raaban.se han har startat en proddarskola! Och också därför att de finns för lite svenska tutorials, stilerna är allt möjligt NI KAN GE FÖRSLAG PÅ VAD han ska göra och vad han ska lära ut! Han producerar alla stilar och postar proddskolor då och då: Del 1: Hur du mixar Kick & Bass Del 2: Hur du gör en enkel och simpel hands up melodi & Automation clips, och hur raaban vrider lite sounds i Sylenth1. Del 3: Visning av Introbeatet i proddarskolan! Han har även Veckans Utmaning där han gör sjuka grejjer just nu står de helt still och de är därför han inte får några vettiga förslag! Får han läsare gör han mera saker till sina läsare.
  5. Snabbkaffe när du vill jobba snabbt och effektivt 😛 (Haha)
  6. Tack, för alla kommentarer, håller med om Lead ljudet 😛, nä det är inget tvång men 😛 vill bara att mina melodier ska vara bra.
  7. Nemthon här, jag känner att jag aldrig riktigt utvecklas i FL Studio, alla melodier känns väldigt B, och fattar inte hur jag ska kunna göra melodier har sökt på youtube och blir aldrig som jag hade tänkt mig. När jag gör melodier/Beats så blir det oftast bra sen efter hand tröttar jag och fortsätter inte där jag började... jag släpper aldrig låtar, jag känner att Nexus blir B och ny börjar jag göra egna leads i V-station. Jag vill oftast göra melodier som Raaban, och det blir ju aldrig såna melodier heller för den delen. http://jemla.se/files/_zPy1lCE/Nemthon%20-...0%5BDEM0%5D.mp3 Preview på min nya låt jag håller på med men vill inte fortsätta för att Melodin enligt mig är för snabb och alldelles för kass. Har ca 30 flps med melodier jag har gjort dem blir alldelles för snabba så vad föreslår ni för att man ska bli nöjd med melodier? För om jag lyssnar på olika som gör Techno så vill jag göra lika bra som dem och därför blir aldrig låtar släppta för att jag börjar på ett nytt projekt. Därför anser jag att jag är en dålig Producer dessutom för att jag har erfarenhet men ingen direkt erfarenhet inom melodi fronten kommentera gärna detta och ge förslag på hur jag ska gå vidare som producer. http://www.youtube.com/watch?v=g2nkOGchuMQ...e=PlayList& för övrigt tycker DJ raaban som har slutat att producera trance gör sådana melodier jag vill göra: Dessutom så kanske ett Handz up sammarbete med någon vore en bra idé för att utvecklas?
  8. Ominstallerad, märkte att Normalize och de andra effekterna är aldrig i kryssade utan, det var någon konstig tanke jag fick på hjärnan.
  9. Hej! Har ett väldigt jobbigt problem, har prövat Återställa FL, och allt återställs förutom på Samplingarna, Allt är Precomputed Effects, och Normalize osv är inte automatiskt i bockat utan får bocka i detta själv, och finns det någon därute som vet hur jag gör så Normalize är t.ex. i bockad, har provat att återställa men går inte Kicken tex är fortfarande inte automatiskt Normalized som den ska vara när man startar, Om du vet hur man gör så Precomputed Effects blir i bockad, så även Normalize osv blir i bockat som det brukar vara har prövat över allt om det är någon som vet hur jag ska gå tillväga för jag har återställt, och om jag ominstallerar FL måste jag ominstallera allt annat. Hoppas ni vet vad jag menar... "Klicka på en samplingstyp kick eller snare och kolla på Precomputed Effects det ska vara kryssat och lyser men jag behöver göra allt manuellt på något konstigt sätt har jag gjort något som gör att Normalize inte lyser osv."
  10. Munkie: skicka den till mig är du (rar) ;>
  11. Tjenare tänkte fråga om det finns något mera stort som har en skiva eller något med Vocals till Dance/Techno/Trance, vet att Rob Mayth använder dessa som inte finns i VEC så jag undrar vart hittar jag dessa samples, som basshunter, rob mayth, raaban inc, osv använder Loops, osv - Are you ready (basshunterz) - olika typer av GO iaf letar efter ett par sådana som inte finns i VECs vocal CD men vore schysst om ni kunde tala om det.
  12. Tjenare någon som vet någon bra tutorial för att ställa in så autotune blir "Fjortisdunk" aktigt, och dessutom har jag försökt själv och fattar inte vad jag ska göra när jag väl trycker börjar rösten ändra sig men det blir mera ner, snabbt och blir helt cp istället. Måste ha hjälp nu för i morgon ska låten vara klar med texten in och fattar inte hur jag ska göra... Någon som kan förklara eller pma mig och autotune'a min röst 😮 Tack för svar... Vad är vad, och vad ska jag trycka på, på youtube finns bara T-pain effect som inte direkt lämpad för det.
  13. Fel Fel och Fel, den jag söker är mera Rainbow lik liksom väldigt känd pitch. Autotune var dåligt exempel 🙂
  14. Hejsan, Jag har letat överallt var någon snubbe här som började leka med en pitch vsti som var gratis den var väldigt annorlunda den var färgglad i design och hade väldigt många spakar och rattar, jag försöker nu fråga er vet ni vilken pitch vsti som är fri som är väldigt känd dock vet jag inte exakt vad den heter men vore snällt om någon själ där ute kan svara på det.
  15. Leadet är gjort i V-station, Raaban har ungefär samma lead till Laser Inc. Däremot tror jag inte att det består av ett enda lead utan har byggts på. Så börja ratta i V-station.
×
×
  • Skapa ny...