Jump to content
Annons

GhostNote

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om GhostNote

  • Födelsedag 1982-08-04

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Linköping
  • Intressen
    Musik, musik & musik!
  1. Jag äger ett TAMA Starclassic Maple. Vädligt nöjd med soundet. 24"x16" 12"x8" 13"x9" 16"x16" 14"x5,5" Tama Bronsvirvel 14"x6,5" Starclassic Natural Maple virvel Zildjian cymbaler 20" A Custom Ride 19", 18", 17" A Custom Crash 13" K/Z Special Hihat 6" A Splash
  2. GhostNote

    Cymbalväskor

    Jag kan rekommendera Protechtor Cases. Har själv ett sådant case och är helnöjd. Haft det i över två år nu och inga som helst tendenser till slitage. Du vill inte ha en softcase i släpet när du är ute och gigar. Det kan jag säga direkt. Enda som funkar i längden är hardcase. Förlänger livslängden på det mesta som är skyddat väl. Du får caset för 1195: på Slagverkskompaniet.
  3. GhostNote

    Chinas

    Ju tunnare chinacymbalen är desto mer china ljud får du ut av den. Vill man ha mer "kang" ljud ska du kika på tjockare varianter. Många gillar Zildjians Oriental China Trash, men jag tycker den är för hård på nåt sätt. Prova som sagt Wuhans sortiment.
  4. GhostNote

    Studiotrummis

    Hej! Här har du en 26-årig trummis från Linköping. Jag började spela trummor 1997 efter att ha lyssnat till Jeff Porcaro i TOTO. Blev helt bländad av denne trummis spelstil och otroliga känsla för groove och timing. Är också väldigt influerad av Neil Peart från Rush. Är till mestadels självlärd, men har även gått lektioner för trumlärare. Gick musikgymnasiet med examen 2001. För nuvarande spelar jag i två coverband; Sweet Energy och On The Rox. Har även gjort mindre studiojobb med lokala band och artister dom senaste åren. Ett av de lite större jobb jag har spelat in är LHC's kamplåt tillsammans med Magnus Bäcklund från "Fame". Jag gillar verkligen utmaningen med att få sätta sig i studion och spela in nytt material med nya människor. Därför söker jag just DIG som behöver trummis eller inte har tillgång till fast trummis/percussionist i studiosammanhang. Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor eller helt enkelt inspelning som ska göras. Min setup består av TAMA Starclassic Maple trummor. Zildjian cymbaler. Har även mickar till allt. Medley av lite inspelningar kommer inom kort.
  5. Kan varmt rekomendera Tama's Starclassic Maple virvlar. Nypris varierar mellan 5000-6000kr Kör själv med en 14x6,5" och är helnöjd med den. Låter mycket bra i medium till tight spänt. Vädligt varmt sound som funkar till många olika spelstilar.
×
×
  • Skapa ny...