Jump to content
Annons

airgo

Medlem
  • Antal inlägg

    64
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om airgo

  • Födelsedag 1983-01-01

Socialt

  • Skype
    stimmig@hotmail.com
  1. Waves.Diamond.Bundle.v5.0-H2O Steinberg.Cubase.SX.v3.0.2.623-H2O dom 2 kombinationerna andvänder massa folk. som sagt har ju kört det helt utan problem tidigare, nu vet jag inte. nu är det iof på en helt annan dator är är mycket kraftigare än den förra.
  2. Ja de klart dom är 😳 Jag tänkter inte köpa mjukvaran, de har funkat i 7 år så varför skulle det inte funka nu. Jag tycker jag provat alla knep jag känner till.
  3. airgo

    felmeddelande med sx3

    När jag laddar mina projekt så laddar den inte mina pluggar från waves. Får upp meddelandet - Instruktionen på "0x8bfc4d89" refererade till minnet på blablabla... Det gick inte att utföra en minnesåtgärd. Följande fel returnerades: The memory could not be "read". Andvänder Cubaseversionen Steinberg.Cubase.SX.v3.0.2.623-H2O På nyformaterad PC med helt nyköpt win xp licence. Ljudkort, RME fireface 800 Vad det kan vara, någon med tipps på hur jag får det att rulla som det ska igen?
  4. airgo

    RME Firewire 800

    Hej igen. Nej inget är löst. Har inget trådlöst nätverkskort. Inte VIA chipset, och patchen löst det inte. Nu ska jag lämna in datorn dom får fan kolla ifall det är något hårdvaruproblem.
  5. airgo

    RME Firewire 800

    Hittade inte hur man stänger av i bios
  6. airgo

    RME Firewire 800

    Hej Linus tack för att du tog dig tid att skriva. Vilken firewirekontroller jag har vet jag inte, hur kollar jag det? Jag har XP sp2. kollar RMEs sida men finner inte tippsen? Har jag inget mer kopplat på firewire. winamp, andvänder waveOut, Microsoft Sound Mapper på 2000ms. Mitt moderkort verkar ha ett inbyggt ljudkort eller vad man ska säga. ett Realtek, kanske det som spökar. stängt av allt som har med det att göra i windows. ska försöka stänga det helt i bios. Mitt windows är: Windows_XP_SP2_PRO_2006_nwz_DVD_ED_SWE_V.6.09_build_16_SATA Den istallerade ju massa saker automatiskt, kände av mad man har i burken osv.. Finns det inget prestanda anpassat windows utan massa extra skit?
  7. airgo

    RME Firewire 800

    Har ni som har samma också problem på eran PC. Nu helt plötsligt kan jag inte spela musik i winamp och när jag väl lyckas så hackar det om man lyssnar på musik samtidigt som man tycker ner och öppnar olika fönster. Riktigt missnöjd med den biten. kör på en nyformaterad pentium d 3.6, 2 gigg ram och sata diskar. Ni som har en liknande setup skriv här, skulle behöva lite support
  8. mm.. har ju outbords att köra på men tänkte de skulle vara smidigast direkt i cubase.. ska prova sonalkiss. tack
  9. Waves RComp stoppar jag in. Fler som orkar skriva?
  10. Det har jag gjort. Men de blir jobbig fördröjning
  11. Min setup: Audio interface: RME Fireface 800 Mjukvara: Cubase SX3 Dator Pentium D 3,6 2 gigg ram Jag vill ju kunna spela in min mikrofonsignal helt rent, fast lyssna på den komprimerat. Har klickat i Direkt Monitoring och den lilla högtalaren på audiospåret. Har ställt ner latencyn till 48 samples så det borde ju funka? Audiospåret är skickat till en gruppkanal där jag helst skulle vilja lägga in kompressorn. Jag får en jobbig latency ändå, vettifan vad felet är. Help me! Brottom som vanligt 🙂 Tack på förhand
  12. Ska bygga eget rackskåp. Vill få in min vanliga förstärkare med måtten B-44cm. H-11cm. D-37cm. Jag har sett att man kan köpa en låda man skruvar in i racket, där man kan ställa saker (tex min försärkare). Vart köper jag dessa? Det borde få platts. Måste köpa separata rackskenor också men vart?
  13. airgo

    Kolla sin mix i mono

    Du vinner min respekt om du nu slutar skriva här. Ja jag håller på med mycket olika genrer. Och ljud är ljud så det spelar ingen roll. Ingen genre-fråga. Dock skulle du iaf fått lite rätt om ni snackat om sound.
  14. Hmmm.. Typ.. va? sådär typ skriver typ en hmmm.. va ska ja typ säga... typ en annan kille som ja hmmm.. har på typ min MSN typ är ni samma typ LR Men jag ska bortse från att du skriver helt efterblivet och säga att jag är intresserad. Du kommer få betala, ingen kommer göra det gratis. Alla vill få något ut av att jobba, jag är inget undantag.
  15. airgo

    Kolla sin mix i mono

    el davo, haha jobbigt att få in signalen ja, inte lätt o vara ljudtekniker.. Exemplet ang vinyl känner ju alla till, så det är inget speciellt. På kluppar eller live så dom gånger det varit mono har dom inte slagit ihop signalen utan bara kagit ena kanalen. Det där är nog väldans olika.. Men att slå ihop det känner ju tekinkerna till att det inte är bra.. Men när det klipper utav bara helvete så förändras ju mixen helt, går ju knappt att avgöra då. Itzhak, nej nej.. Jag menar inte att man snackar om fasfel UTAN att veta vad man snackar om.. Bara att det är något folk gärna pratar om för att det är ganska kompliserat! Stereogitarr uppmickat med AB låter ju förbannat bra. Det har jag gjort många ggr utan problem. Kan jag vara Lyckiga Killen eller är det inte så viktigt som folk påstår..
×
×
  • Skapa ny...