Jump to content
Annons

Dr-Hmmm

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. airgo: Va ? Grahn: Va ? classic: Va ? Exil: Ok.Tack typ.Inte jag som sjunger den Refrängen på engelska i Get down tonight.
  2. Zyan: Ok.Vet inte vilket du menar riktigt ? Och vadå vart jag fått det ifrån vem har sagt att jag har gjort Beatsen ??? Någon som skulle kuna Mixa & Mastra då eller va intresserad ???
  3. Zyan: Ok tack typ.Va ? surikatmamma: Va ? 🙂
  4. surikatmamma: Hittar inte riktigt tråden.Skulle du kunna ge mig länken till den eller så ???
  5. surikatmamma: Ok. 🙂
  6. surikatmamma: Ok.Kan du skicka något du har Mixat/Mastat så man får lyssna hur du Mixar/Mastarar ???
  7. Då kommer det upp några låtar jag har gjort eller så.Kanske inte så nya men endån du/ni får lyssna hur det låter ungifär: http://www.unknown-host.org/Paul%20Feat.%2...n%20tonight.mp3 http://www.unknown-host.org/Paul%20-%20Vil...20med%20dig.mp3 http://www.unknown-host.org/Paul%20&%20Met...Sommartider.mp3 http://www.unknown-host.org/Paul%20-%20Fett%20just%20nu.mp3 http://www.unknown-host.org/Paul%20-%20Galen%20i%20allt.mp3
  8. Hej.Tack typ.Ok.Du lägger jag upp några nu som folk kan ladda hem/lyssna på då. 😲
  9. Dr-Hmmm

    Mixning & Mastring!

    Hej! Jag är en kille som håller på med Rap/Hiphop Musik.Jag söker någon DUKTIG/BRA som kan Mixa/Mastra och som kan ställa upp och göra det när jag/man gjort en låt eller tillochmed en skiva som ska släppas eller så.Om sen personen vill ha betalt för det eller något annat kan vi diskutera om det.
×
×
  • Skapa ny...