Jump to content
Annons

V1gg4N

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Halmstad

Socialt

  • Skype
    viggan_viggan@hotmail.com
  1. Vi spelar väl främst vad man skulle för hårdrock..
  2. Hej, Jag och bandet hade tänkt att ta vårt giggande till en ny nivå genom att ha lite förinspelade körstämmor och lite fylligare synthtracks när vi spelar live. Smidigast är väl om trummisen har ett klicktrack i sin in-ear och så har man körer och liknande ut i PA:t. Nu undrar jag bara, hur löser man detta smidigast och billigast?
  3. V1gg4N

    Edison

    Tack så mycket:) Det hjälpte mig!
  4. V1gg4N

    Edison

    Men om jag vill använda alla effekter jag har lagt till i kanalerna på mixern?
  5. V1gg4N

    Edison

    Jag är en van fruity loops användare. Suttit i det i lite drygt 2 år och har precis fixat så min inspelnings utrustning funkar perfekt.. Men jag vet inte hur man efter man har inspelat sitt ljud i edison ska få de till någon track, eller det kanske man inte behöver? Vore tacksam för ett svar:)
  6. Som vissa säger, Subtractor'n är grymt skön att andvända som bas osv... Men thor är mycket flexiblare och går att använda till mycket mer. Tycker jag:)
  7. Jag sitter just nu på en kurs på min skola, går linjen musik produktion och vi prata om midi till pro tools. Då min lärare säger att midi klaviatur vanligtvis inte funkar till pro tools om man inte kör de genom reason och rewire blir jag fundersam. Varför är det så och går det att fixa? För jag är sugen på att köpa pro tools 8 men vill samtidigt kunna använda min ny insvesterade midi klaviatur utan att krångla med reason och rewire.
  8. 16 år. Jag Köper gärna skivor om jag hittar någon som är intressant. Gäller både cd och vinyl. Men har också mycket dåligt samvete för att jag har laddat ner musik. En cd i handen är mer värt för mig än en cd på datorn.
  9. V1gg4N

    Tjena Allesammans!

    Hej allesammans! Viktor "viggan" är namnet mitt.. Studerar musikproduktion på gymnasiet till vardags. Jag spelar det flesta instrumenten (Gitarr Trummor Piano mm) och håller på med allt från att göra egna inspelningar i protools och cubase och skriva låtar till att sitta och göra techno/trance i FL. Stora passionen är allt inom metal genren men nästan all musik utanför metallen är också lyssningsbart. Härligt att hittat en bra sida å ett bra forum för mitt intresse! / Viggan 😄
  10. V1gg4N

    Mickstativ

    Men jag vet inte rikitgt va det är för något. Men ett sådant stativ som Joey Tempest (sångaren i europe) har, är fett snyggt. 😛
×
×
  • Skapa ny...