Jump to content

Juzzie

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Juzzie

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok, kul ju, gick inte att lägga till dej på Discord men att starta en grupp är ja me på✌?????
 2. tjena, ja är villig att samarbeta ihop nått. Om vi slår våra skallar samman så skulle resultatet bli hur bra som helst.
 3. Juzzie

  Prodda ihop???

  Ok, fattar, Ja har Abelton men vet inte riktkgt hur de funkar men de du gjort är bra
 4. Juzzie

  Prodda ihop???

  Tja? Men fan va kul ? skulle va kul att lära sej Ableton
 5. Juzzie

  Prodda ihop???

  Tja? ok, hur arbetar du da?
 6. Juzzie

  Prodda ihop???

  Tja alla därute ? Ja söker folk som skulle vilja prodda samt skriva låtar ihop. Vore nice att ha ett gäng att bolla idéer med. Använder logic, och har Ableton live men vet inte riktigt hur de programmet fungerar ? Bor i stockholm Hoppas vi höres?
 7. Hej, jag är jätte gärna på,
 8. Version 1.0.0

  7 downloads

  Juzzie Techno.mp3
 9. Juzzie

  Jobba Ihop ?

  Tja, Juzzie här,27 år bor i Stockholm (hemma) Jag tänkte kolla om de finns nå folk som skulle vilja jobba ihop med mej i olika musik projekt, lixom från ingenting till nå riktigt bra. Skulle va så kul att ha folk att bolla text idéer med samt bara sitta "studion" och jobba me nå nice som sagt. Har logik Pro X, bra högtalare samt (snyggt ljudkort) , 3 keyboards varav 2 är MIDI och den tredje är vanlig Keyboard, men den går att koppla in om en vill Har oxå jävligt soft belysning ni vet ljus slingor som flashar i olika färger (om en vilka de så) vill ju ha kontroll på ljuset hahaha ( Ett måste ) Kan oxå ses ute och jobba med, har laptop med logic och pluggar i. samt om vi bara vill jobba med texter. Juste, ja glömde att säga att jag har 2 elgitarrer och en akustisk + halvakustiska gitarr också (kabel för de finns även att koppla in) Soft med prodder polare lixom. P.S är inte professionell men jag försöker så bra ja kan, vore kul om du va kunnig inom logik med, Ps, har ableton live10 men de vet ja inte hur de funkar. Ha de så bra, Hoppas ja att min presentation inte va allt för rörig.
 10. Allt möjligt, kolla min soundcliod. Comostracker heter ja där
 11. Ja men de funkar absolut, ? men soft da?
 12. Gå in på min soundcloud. Sök på Comostracker så borde du hitta mej där.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.