Jump to content
Annons

Theeoo

Medlem
  • Antal inlägg

    67
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Jag funderar också på att köpa en ny. Har ni några tips på en bra som inte är svindyr?
  2. Tack så mycket för ditt utförliga svar!
  3. Hej alla! Jag skulle vilja skaffa mig en skivspelare och börja sampla vinyler. Dock är jag inte så high på vad som gäller. Hittade en vinylspelare på en loppis idag med RCA kablar, osäker dock på om jag då behöver en förstärkare till den eller om den kan kopplas in direkt i mitt ljudkort? Har fö ett motu 1248 kort
  4. Jag bumpar den här tråden. Har precis samma problem. Mitt externa ljudkort och grafikkortet bråkar och det "hackar" i ljudet från och till. Någon som hittat en lösning?
  5. Vore kul att samarbeta! Hojta till om det är intressant länk till min soundcloud: https://soundcloud.com/kvalitheo
  6. Kul tråd! Många härliga alster 🙂 https://soundcloud.com/kvalitheo/theo-herman-b
  7. Theeoo

    Bra preamp till sm7b?

    Som rubriken lyder, vilka bra preamps finns som passar denna mikrofon? 🙂
  8. Theeoo

    Automatisera I Reason

    Hej alla! Finns det ett sätt att automatisera de olika parametrarna inom NN-XT - Remote Editor, typ LFOet, octaverna osv?? Det går ju att högerklicka med musen på det "stora" rattarna eller Combina och trycka på "Show Programmer" men då är det också ett väldigt begränsat utbud. KRAM!
  9. Theeoo

    Filtrera i Reason

    Hej! Hur faaaan får man till högpass/lågpass filtrering med reasons EQ!? Det finns ju en knapp som man kan trycka på som skär vid 30 men hur fan gör man om man vill filtrera mer!!? Det måste ju gå! Är snart helt skallig! Hjälp mig!
  10. En liten edit: jag vill alltså kunna höra mig själv spela utan att behöva spela in 🙂
  11. Hejsan! Jag vill kunna höra mig själv spela eller sjunga när jag trycker på play men detta går inte. Nu måste jag alltid trycka på rec för att kunna höra vad jag spelar. Vet nån hur man fixar detta? När jag trycker på rec knappen hör jag mig själv men såfort jag tycker på play försvinner ljudet! Puss och smisk
  12. Det är sata hårddiskar båda två. Tack för tipsen, ska testa 😉
×
×
  • Skapa ny...