Jump to content
Annons

Curry_Man

Medlem
  • Antal inlägg

    121
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Curry_Man

    Tapco S5 vs Adam A7

    Hej på er alla, Har använt mina Tapco S5 några år och är sugen på att uppgradera något, har hört mkt gott om Adam A7. När Tapco S5 kom ut så gav studio dom högsta betyg. Hur står dom i jämförelse mot dem nyare Adam A7? Dag o natt skillnad eller? ÄR det värt att byta?
  2. Curry_Man

    DOMÄN

    Jag använder Namecheap (www.namecheap.com) till mina domäner och dom har också en sån tjänst. Söker man efter en domän som är skyddad så står WhoisGuard som ägare till domänen och alla kontaktuppgifter går till dom. Den enda vägen man kan kontakta ägaren direkt är genom en mailadress som också går till WhoisGuard och sedan sänds vidare till domänens ägare. Det blev www.namecheap.com Tack för alla snabba svar :-)
  3. Curry_Man

    DOMÄN

    Hej på er alla. Hade tidigare en musiksajt hos Loopia där andra kunde få möjligthet att ladda upp sina låtar och sedan få dem betygsatta av lyssnare (orientalisk musik) Vissa besökare kom åt mina personliga uppgifter såsom mobilnr och adress då man anger det när man registrerar domänen. Kunde få samtal ibland mitt i natten/massa mail. Hur kommer man runt detta, har kolla med "whois" sökning på många domäner där det står en annan domännamn som ägare tex. Men enligt loopia kan jag inte kringå dett fastän det existerar. Man kanske skall köpa domän utanför sverigen? Vet som sagt inte. Någon?
  4. Jag har en enskild firma och undrar följande: Har 2 verksamhetsområden på min F-skattesedel, som Konsult (It) och musikproduktion. Nu är det så att konsult området har stått för alla inkomster hittils, kan jag fortfarande köpa musikprylar av dra av dom fastän musik sidan inte inbringat nåt???? 🙂
  5. Curry_Man

    d82 sonic maximizer

    Hej på er alla, Har blivit lite intresserad efter att ha fått "demat" d82 sonic maximizer. Undrar lite vart i effektkedjan man skall placera den vid hemma mastrering. Jag brukar i dagsläget använda mig av waves ssl komressor och slutligen L2. Om jag nu behöver addera krispighet via db2 pluggen på mixen, vart i effektkedjan borde jag ha den
  6. Beställ via Thomann, finns mkt stadiga höj-sänkbara stativ till halva priset.
  7. Curry_Man

    Installera Cubase

    Väntar på ett ljudkort till min nya dator. Vill undertiden börja installera alla program. Tror ni Cubase sx3 behöver något ljudkort under installationen.
  8. Polarn har en sån över http://www.thomann.de/se/takustik_noppenschaumstoff.htm Tror ni den kan göra någon som helst nytta som diffusor, vet att dem skall vara uppbyggda efter matematiska formler osv, men denna har åtminstone en oregelbunden yta i form av pyramider.
  9. Funderar på att uppgradera min flera år gamla waves bundle paket som jag använt flitigt i mina projekt. Tror ni Cubase klarar av att öppna gamla projekt med nya plugins direkt, eller tappar den alla inställningar. Eller kan man rentav kanske behålla gamla plugin paketet och installera nya paralellt. Någon som har erfarenhet av detta?
  10. Skall skicka en låt för "mastering" senast idag och våran ftp har slutat fungera. Finns det någon site som man kan ladda upp låten i wav format. Gjorde det på en share site men när man går till länken så spelas låten direkt utan möjlighet att tanka ner den. Vill inte zippa. Tack på förhand
  11. Jag jobbar i 24bit-44khz , wav är ett utmärkt format. Media playern tror jag bara klarar 16bitars format och din fil är säkert i en högre upplösning. Det sista du skall göra när du är klar med låten och "mastrat" den är att gå till 16bitars upplösning så låten blir spelbar i alla system och inför cd-bränning. För att inte tappa kvalite på låten när du sänker upplösning så skall du använda dig av nåt som heter dithering. Nu vet jag inte vilka/vilket program du kör i men många har den funktionen inbyggt och det finns extterna pluggar som oxå fixar det. Sök på dithering på forumet så hittar du mkt information om det.
  12. Tack killar, kontaktar Stim snarast. Rätt skall vara rätt!
×
×
  • Skapa ny...