Jump to content
Annons

FredrikF

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om FredrikF

  • Födelsedag 1972-09-21

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Malmö
  • Intressen
    Mat, vin och musik.
  1. Jag har testat mängder av lurar genom åren. Så jag har lite att jämföra med. ATH-M50 ligger på 1595:- inkl moms i butik. Men låt inte priset lura dej! 😲
  2. Jag tyckte att 8040 var överdrivna i basen och att de saknade den fina detaljupplösningen i mellanregister och diskant som ADAM har tack vare sina banddiskanter. Genelecs 8k serie har som bekant basreflexen på baksidan. Min erfarenhet av högtalare med den konstruktionen är att de kräver mer när det gäller placering och kanske framförallt vad man har bakom högtalaren i form av akustikbehandling. Jag har testat 8020 mot Adam A5 under en längre tid och måste säga att den upplösning Adam A5 erbjuder i det övre registret är mycket användbart och välkommet. Jag har dock inte suttit med dem i några längre pass så jag vet inte om den tydligare diskanten har en tröttande effekt.
  3. Ta en titt på Audio-Technica ATH-M50. helt otroligt bra lur på alla sätt och vis. Förutom att den har ett brett och rakt frekvensomfång så ger den en stereobild med djup som jag aldrig har hört i ett par lurar tidigare.
  4. Ta en titt på Audio-Technica ATH-M50. helt otroligt bra lur på alla sätt och vis. Förutom att den har ett brett och rakt frekvensomfång så ger den en stereobild med djup som jag aldrig har hört i ett par lurar tidigare. De är förvisso inte öppna men har många av de goda egenskaper som en öppenlur brukar ge. Red. Jag ser att du själv har ett par redan. Nöjd?
  5. Hallå, Genom att hålla ner "ratten" så går Duet in i Mute-läge. Vad du då kan gör är att ställa in så att högtalarna är aktiva när den inte är i mute och när du sätter på mute så aktiveras hörlursutgången. På så sätt används aldrig båda samtidigt. Du blir inte av med med nivå skillnaden med detta är ett bra sätt att underlätta. Ett alternativ är att sänka volymen på monitorerna och på sätt få bättre balans eller kanske köpa ett par lurar som är lite mer lättdrivna (lågohmiga). Lycka till!
×
×
  • Skapa ny...