Jump to content
Annons

AndersEklind

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Jag vill lägga lite fioler på ballader och liknande. De ska låta som riktiga fioler och behöver nödvändigtvis inte finnas i jättemånga olika ljud. Finns det nån bra gratisplugg till detta ändamål eller möjligen nån billigare variant som låter bra? Tack på förhand!
  2. Hej! Jag har skaffat Cubase 5 och har ett bra usb-ljudkort till. Problemet är att jag får inget ljud. Jag har valt rätt ljudkort i Cubase. Spelar jag in ett vanligt audiospår blir det inget spår och inget ljud hörs. Vad kan jag göra? Antar att det handlar om nån simpel inställning någonstans.
  3. AndersEklind

    Bra limiter?

    Hej! Jag söker en bra limiter som funkar till det mesta? Vad finns det för några bra? MVH Anders
  4. Nej det låter inte då heller. Det blir heller inget inspelat när jag kopplar in keaboarden märkte jag nu. Jag har just skaffat cubase 5.
  5. Hej! Jag har just installerat EZ Drummer, men det låter inget. Jag ser att ljudet existerar eftersom de blåa "ljudstaplarna" rör sig uppåt och nedåt. När jag har uppe EZ drummer och klickar på play-knappen låter det inget. Vad kan jag göra? MVH Anders
  6. Hej! Jag har kopplat in ljudkortet och installerat Cubase 5, men det spelas inte in nåt ljud i spåret. Hur gör jag? Tack på förhand!
  7. Är ganska ny så vad menas med högpass och lågpass?
  8. Spelar jag in på högre volym kan det spraka till ibland. Signalen blir för stark. Tänkte om det går att bara få högre volym på allt vid mixningen då liksom. Allt låter bra men jämför man med annan "riktig" musik jag lyssnar på på datorn så är det mkt högre. Lägger man kompressor eller limiter på allt då när man mastrar?
  9. Hej! När jag mixat en låt är volymen lite för låg. Höjer jag så kan det brusa och gaina. Nån som har tips på hur jag kan göra? Tack på förhand!
  10. AndersEklind

    Guitar pro 5

    Hej! Jag vill f/klav innan. inte g/klav. Hur gor jag MVH Anders
  11. AndersEklind

    .dll fil?

    Hej! VST-pluggarna är i .dll fil. Hur hanterar jag de filerna för att få det att fungera?
  12. AndersEklind

    Program för tab

    Tjena! Skulle vilja ha ett program där man själv "ritar" in tab eller noter.. Vad finns för bra program till sådant? Tack på förhand MVH Anders
×
×
  • Skapa ny...