Jump to content
Annons

AndyWhiteglove

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag letar med ljus och lykta efter synth-pluggar som har många FX-ljud! Eller om man ska försöka förklara det med ord - ljud som fyller upp mixen och som gärna har en stereoeffekt. Transparenta ljud, högt pitchade ljud, arpeggion, ljud som "sväller" - You name it! Hoppas Ni förstår vad jag menar! Kan Ni namnge en eller flera pluggar som har såna ljud? Tweakar helst med färdiga presets än rattar helt nya ljud...
  2. Jag hoppas innerligt att generalagenturer kommer försvinna. De fyller många gånger inte någon som helst funktion. Jag ogillar starkt att de ska ha så stort inflytande över sortiment, och hur stora inköp man måste göra som handlare. Detta gäller särskilt Luthman! Hur kommer det sig att det blivit så "Pärra"?
  3. Vill bara tala om för alla som eventuellt läser detta att siffrorna och procentsatserna är helt felaktiga. De presenteras i inlägget som fakta men det är helt fel. Så bortse från inlägget ovan. Att en musikaffär har en marginal på 35% är inte alls ovanligt. Kan många gånger vara mer än så! Den bästa affär jag gjort är när jag handlade en bastrumpedal av ett mycket välkänt fabrikat direkt från den svenska distributören. Riktpriset var 4.580 kr, jag fick köpa den för 1.800 kr... Där kan vi snacka om marginal!
×
×
  • Skapa ny...