Jump to content
Annons

Ariza

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Ariza

  1. Är det verkligen ingen som har den blekaste? Har googlat hur länge som helst och kollat igenom alla möjliga sidor, men inte hittat ett skit. Seriöst, det måste väl ändå finnas någon som iallafall har en liten aning?
  2. När jag har spelat med min VCI-100 i ca en timme så ställer sig pitcharna antingen i högsta eller lägsta läge så fort jag trycker på autosync-knappen. Är det någon som kan tänkas veta vad det är för fel? Det fungerar som sagt utan problem i ca en timme, sen hoppar dom upp eller ner helt och hållet och autosync slutar fungera. Har det något att göra med att jag måste uppdatera programvaran, eller är det helt enkelt min kontroll som krånglar? Jag är enormt tacksam för svar! MVH//Edgar.
  3. Nu ska programmet vara installerat och fungera helt korrekt, men när jag klickar på ikonen så händer ingenting. Vad är problemet och är det fler än jag som har haft samma problem?
  4. awrighty, det förklarar ju lite grann. nope, ingen adaptor, frågade om det fanns att köpa till, men det är tydligen enbart för beställning av nån skum anledning.
  5. fast det var dock på musikbörsrean, men det är väl sak samma, rea som rea. verkar vara rea på de flesta ställen ikväll.
  6. införskaffade en sh-201 och en korg electribe. jobbigt som fan utan rätt adaptors. :/
×
×
  • Skapa ny...