Jump to content

Ariza

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Ariza

 • Rank
  Nykomling
 • Birthday 01/11/1988

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Malmö
 • Intressen
  För bokningar och övrig kontakt:

  www.soundcloud.com/edgararizamusic
  Facebook: Edgar Ariza
  email: loismustdie@live.se

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.soundcloud.com/edgararizamusic
 1. Är det verkligen ingen som har den blekaste? Har googlat hur länge som helst och kollat igenom alla möjliga sidor, men inte hittat ett skit. Seriöst, det måste väl ändå finnas någon som iallafall har en liten aning?
 2. När jag har spelat med min VCI-100 i ca en timme så ställer sig pitcharna antingen i högsta eller lägsta läge så fort jag trycker på autosync-knappen. Är det någon som kan tänkas veta vad det är för fel? Det fungerar som sagt utan problem i ca en timme, sen hoppar dom upp eller ner helt och hållet och autosync slutar fungera. Har det något att göra med att jag måste uppdatera programvaran, eller är det helt enkelt min kontroll som krånglar? Jag är enormt tacksam för svar! MVH//Edgar.
 3. Nu ska programmet vara installerat och fungera helt korrekt, men när jag klickar på ikonen så händer ingenting. Vad är problemet och är det fler än jag som har haft samma problem?
 4. 12 downloads

  såhär kan det låta mellan 8.00 och 13.45. en onsdag.
 5. File Name: Join You (enjoy you) File Submitter: Ariza File Submitted: 20 Jun 2008 File Category: Elektroniskt/dans såhär kan det låta mellan 8.00 och 13.45. en onsdag. Click here to download this file
 6. awrighty, det förklarar ju lite grann. nope, ingen adaptor, frågade om det fanns att köpa till, men det är tydligen enbart för beställning av nån skum anledning.
 7. fast det var dock på musikbörsrean, men det är väl sak samma, rea som rea. verkar vara rea på de flesta ställen ikväll.
 8. införskaffade en sh-201 och en korg electribe. jobbigt som fan utan rätt adaptors. :/
 9. Ariza

  Ex Animo

  Låttitel: Ex Animo Uppladdad av: Ariza Uppladdad: 15 Feb 2008 Kategori: Elektroniskt/dans Artist/grupp: Ariza Kompositör: Ariza Producent: Ariza Övriga medverkande: Ingen information Inspelningsår: 2008 Status: Färdig låt Lyssna. Klicka här för att ladda ned filen
 10. Ariza

  Ex Animo

  17 downloads

  Lyssna.
 11. Ariza

  03:59

  Låttitel: 03:59 Uppladdad av: Ariza Uppladdad: 13 Feb 2008 Kategori: Elektroniskt/dans Artist/grupp: Ariza Kompositör: Ariza Producent: Ariza Övriga medverkande: Ingen information Inspelningsår: 2008 Status: Färdig låt ett litet alster från mig till er. Klicka här för att ladda ned filen
×
×
 • Create New...