Jump to content

Emanuel

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

3,641 profile views
 1. "Konkurs inledd 2012-07-12", enligt Ratsit. http://www.ratsit.se/ReportCompanySmall.aspx?ID=5562348572
 2. Frilansare får inte sin fulla ersättning och företaget är nu under rekonstruktion: http://www.journalisten.se/nyheter/hansen-media-i-rekonstruktion
 3. Tja. Fick ett tips av en kompis om en artikel i danska Journalisten om att Hansen Media (som bland annat ger ut Musikermagasinet) inte har ersatt en skribent som har jobbat för tidnignen Monitor. http://journalisten.dk/hansen-media-betaler-ikke-sine-freelancere Enligt artikeln är det fler som har drabbats. Någon som vet om detta stämmer?
 4. Här berättar han lite om vad han använder till sång:
 5. Fredrik Karlsson: Om du verkligen visste hur stor betydelse behärskande av instrument har för förmågan att komponera musik, så skulle du ha lättare att förklara vad fan du menar.
 6. 7an har ju tabbar och phishingfilter, lite nytt gränssnitt och så. För egen del så tycker jag inte det uppväger fördelarna med Opera eller Firefox.
 7. Den viktiga frågan som någon ställde innan, är väl om vi är beredda på att köpa alla prylar över nätet om inte möjligheten att se dem/testa dem först finns. För det kommer bli konsekvensen. Global prisstrategi av tillverkarna ser jag som lösningen, annars kommer de konkurrera ut sig själva på små lokala marknader - och annonsörer till tidningen Studio blir färre så att den ryker troligtvis också. Fuckit, jag är trött.
 8. Och vad tillförde detta inlägg de redan 172 postade som hyllar Thomann?
 9. Allt är nog redan sagt, men jag måste få stämma in: satan i gatan vilket tugg, oemotståndligt beat och bra bas. Sången/rösten likaså. Inte något stort att anmärka på alls. Solklart 3 av 3.
 10. Såå deppjeppar, ryck upp er. Imorgon bjuder jag på nybakta scones och te för den som vill. /Lurker
 11. Nivån på att MM tog upp ämnet inspelning 1988 och att andra som gör det kopierar dem: - Jag har skaffat flickvän! 😏 - Jävla härmapa!
 12. Har du kollat så att du inte använder Gain på mixern?
 13. Emanuel

  Mercora

  *host* allt som spelas upp kan spelas in *harkel*
×
×
 • Create New...