Jump to content
Annons

flange

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. flange

    Feedback?

    Jag hade velat känna en större smäll när dom distade gitarrerna kommer igång under introt. Känns nästan som dem har någon fade just nu som dom klättrar in på. Det är ju riktigt bra riff, så utnyttja det 😛 Under verserna tycker jag virveln ska ha en större roll än den har. Sången låter jätte bra men liiite för mycket in your face stundtals. Annars tycker jag det är en riktigt sjyst låt
  2. Ni tar in en gitarrist för att lägga ett solo (har ni skrivit solot själv eller komponerar gitarristen det?) som är alderes för svårt för er att spela live. Frågan lyder: skriva ett mindre svårt solo eller spela ett svårt solo dåligt? Måste även påstå att jag tror på det faktum att man lär sig spela saker och ting med tiden oavsett om det är så snabbt att strängarna smälter eller så mycket dynamik i ljudet att ens revben mjuknar till smör. Dock tar det ju mycket upp er ärlighet som band. Har inget som helst emot pålägg från duktiga musiker på skivor o.s.v. Men tänk på publiken som lyssnat på låten massvis med gånger och ser fram emot solo och sen visar det sig att det stinker? Även om det improviseras och är ett helt annat solo kanske den där grund känslan för solot saknas? Enligt mig en stor risk att ta in musiker som kan göra en sak så som ett solo som verkligen ska stråla live om detta med större säkerhet inte kan återskapas av eran egen gitarrist..? Vad som snurrar i huvudet för mig är varför eran egen live gitarrist inte kan spela ett bra jazz solo till att börja med? Kan snabbt dock säga att jag inte vet mycket om jazz! Åsikterna är baserade mer på ren ärlighet inom musiken för att uppnå vad fansen förväntar sig. Om en solo stycke är en höjdpunkt så känns det absolut som den höjdpunkten inte bara ska kunna återskapas på CD. Kanske låter lite tjurig! ber om ursäkt.. kaffe bryggaren gick sönder imorse 😄 Intressant diskution föresten!
  3. bekräftat! I mac spenderar man 10 timmar kreativt mot PC: 2 timmar kreativt, 7 timmar huvudvärk och 1 timme att klicka ner 'error' rutor. Som van PC användare är PC fortfarande standard hemdatorn för mig. Skulle dock inte ens mot betalning gå tillbaka till PC inom musikskapande!!! EDIT: Ber om ursäkt för överdriften 🙂
  4. Då ändrar man bara outputen ifrån ezdrummer. I detta fall låter det som han inte får rätt midi kanal på rätt "tangent" till ezdrummer. Har du kollat vad som händer om du pillar med din 'drum map' i cubase..?
  5. Tror du kommer klara dig jätte bra. OM du trotts allt tycker interna hårdisken är för seg finns det gott om lösningar på problemet. Väldigt bra pris också 😉 Lycka till! P.S Mitt första inlägg på detta forum!
×
×
  • Skapa ny...