Jump to content
Annons

Lassebasse

Medlem
  • Antal inlägg

    126
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Lassebasse

  • Födelsedag 1981-09-25

Om mig

  1. Lassebasse

    BLKMGK

    Hey! Ego-postar om mitt BLKMGK-projekt. Spana in, hoppas ni gillar! https://soundcloud.com/blkmgkofficial Allt gott!
  2. Spana in: Det kommer bli roligt, weird och fett på dansgolven i höst:)
  3. Lassebasse

    Reason6 fråga!

    Vadå, du kommer inte uppgradera? Du menar att du inte kommer uppgradera din piratkopia? Så du har kört programmet sedan version 1 och aldrig köpt? ...jag blir mörkrädd.
  4. Du kan, om du inte vill rita med penna, även styra velocitet-värde med siffror (0-127). Gå in i "edit mode" på midifilen som du vill redigera, markera tonen/slaget som du vill fixa och kolla sedan upp en liten bit så ser du en ruta som det står "Vel" ovanför.
  5. http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/komplete-8-ultimate/ Installationen sker nu från hårddisk (om man köper Komplete 8 Ultimate). 240 gig ljud.
  6. Ja alltså låten handlar ju om jul, julmust, skinka, janssons frestelse etc! 🙂 Finns även en liten video: http://www.youtube.com/watch?v=lFcSVvWXhuc
  7. Lassebasse

    Ond jul!

    Här kommer då min jullåt för i år! GOD JUL PÅ ER ALLA! http://soundcloud.com/larssoderberg/ond-jul
  8. En Macbook Pro 2,4 13" och en basic M-Audio Keyrig 49
  9. Nu vill jag tillägga att är det no probs att åka till Japan oavsett intresse/svar från skivbolag så skulle jag sätta mig på ett plan direkt:)
  10. Roligt! Har själv spelat upp för Universal i Sverige och giget gick bra. Förhandlingarna pågår fortfarande men jag är inte med i bandet längre. Hmm, ja allt beror ju på hur pass intresserade bolaget är för er - är det så att dom gillar materialet och ni är ute och gigar så är det ju positivt att dom skickar förbi en A&R-person som får ta en titt. Men det behöver ju inte innebära att han/hon står backstage med kontrakt efteråt... Ha lite is i magen och be kontaktpersonen i ert band kolla vad Sony har för avsikter. Är det så att dom säger "Jo men låtarna är riktigt bra och vi vill kolla hur ni är live" så är det ju gasen i botten som gäller.
  11. Instämmer helt och hållet gällande Over-Nite Sensation! Adlibris hade en hel del biografier beträffande Zappa. Kolla upp!
×
×
  • Skapa ny...