Jump to content
Annons

Life

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Life

    Nya In-Ear

    Så. har plockat fram lite lurar som jag tycker verkar intressanta. Vilken hade ni valt? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=468696,704450,511574,760785,344551,437763,500482
  2. Life

    Nya In-Ear

    Ne det vet jag. Det jag försökte få fram här innan var att jag hellre lägger dom tusenlapparna på heltäckande hörlurar än in-ear. Så lite billigare in-ear och lite dyrare heltäckande.
  3. Life

    Nya In-Ear

    Jo det är in-ear jag söker. (glöm att jag skrev det där 😛) lyssna på musik på stan/resor/jobbet
  4. Life

    Nya In-Ear

    Det blir nog lite väl dyrt. Känner att jag hellre lägger pengarna på bra heltäckande hörlurar än in-ear.
  5. Life

    Nya In-Ear

    Tips på någon speciell modell? Fanns ganska många såg jag. Ser dyrt ut. Vad brukar priset ligga på?
  6. Life

    Nya In-Ear

    Mina AKG k370 har gått sönder och jag lyckas inte laga dom så det blir till att införskaffa nya. Antingen får det bli samma men jag känner att nu kanske jag kan passa på att uppgradera lite. (eftersom jag köpte k370 för ett år sedan.) Klipsch Image S4i verkar vara en intressant lur. Vilken skulle ni kört? Är Klipsch bättre än akg? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=344551,468696 Har ni andra tips på lurar runt 1000 kr?
  7. Life

    CME M-Key

    Hej, jag har tänkt att införskaffa en CME M-Key men jag har en liten fråga. Hur är anslutningen mellan den och datorn, är det en vanlig usb sladd? tänkte nämligen i så fall använda Bluetooth-adaptrar mellan synten och datorn så man slipper sladd. Tror ni det är möjligt?
  8. Har samma problem. "There was an error attempting to move the file to it's storage directory. Please contact an administrator" Försöker ladda upp en *.mp3 låt på 6,62MB till Elektroniskt/dans Och en *.jpg bild på 865kB Ett tips för att hitta felet kan ju vara och ta bort att php skriver ut texten så php skriver ut felet istället.
  9. Brukar inte lyssna på sådant här men detta är riktigt bra! Älskvärt 😉
  10. Life

    Headset

    Låter bra, vet du var man kan få tag på mikrofon? Kolla igenom efter hörlurar istället och fick fram dessa: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=15601...746,19454,18856
  11. Life

    Headset

    Hejsan Jag är på jakt efter ett bekvämt headset med riktigt bra ljud för en inte allt för stor penning. Jag hade tänkt mig runt 500 upp till 1000 kr. Har ni något tips? Headset = Hörlurar med mikrofon (för dom som inte visste det 🙂 )
  12. Trancegate kallas det i både nexus och vanguard
  13. inte helt säker (har inte FL på denna datorn) men jag är ganska säker på att det finns en X-Y Controller i Mixern gör det inte? där till höger mja det var nog detta jag testa. La till Fruity X-Y Controller på FX slot's:ena) Hittade inget där Vadå menar du? Vill du linka en knob till x-y controller eller? på synten Sytrus (som följer med FL) så finns det en X-Y controller på Main fliken. Den effekten som blir på ljuden är jag ute efter. Så man kan panera mellan dovt och klart ljud med automation clip
  14. Jag har också Realtek HD audio men det fungerar bra. Brukar alltid rendera till wav och sen convertera till VBR mp3
×
×
  • Skapa ny...