Jump to content
Annons

Taket

Medlem
  • Antal inlägg

    41
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Använd en Redbox. http://www.thomann.de/se/hugheskettner_red_box_classic.htm
  2. Fanns flera modeller där som fortfarande tillverkas, så utgående modeller tror jag inte. Möjligtvis att dom ska rensas ur deras sortiment. Och for the record; varför jag jag inte 8k över till den vita EC-1000? 😄
  3. LTD FX-260SM. Du vill undvika licencierade Floydstall så gott det går. Och ifall du ska byta till äkta Floyd kommer du få punga ut ett par tusen till.
  4. Decket: Var i signalkedjan placerar du CS3:an?
  5. Jag har redan gjort klart att jag gillar Cubase och tänker fortsätta med det. Tjura? Jag ställer en fråga och hoppas på svar på den frågan, istället får jag påhopp angående piratversioner och att jag borde byta från Cubase. Citera mig gärna där jag bett om råd på andra program än det jag just nu använder.
  6. Nej, det är inte pirat. Därför att jag trivs med arbetsflödet och är van SX3 och har inte haft ekonomin att uppgradera. Varför postar du när du inte har något användbart att komma med?
  7. Det förklarar ändå inte varför inte gratispluggarna vill funka. Yep, och det leder ingenvart.
  8. Till viss del, men det gäller även gratispluggar.
  9. Dom är med där, och det är rätt mapp. Dom är dock bruna, och är icke ibockade. När jag kryssar i dom så finns dom inte tillgängliga, och om jag startar om Cubase så försvinner deras markeringar och dom finns fortfarande inte åtkomliga. Hittar dem som inserteffekter, men dom fungerar likväl icke.
  10. Har hela dagen försökt installera ett gäng med Sonnox-pluggar, och hela tiden kört på default-installationen. Lik förbannat vill inte Cubase hitta pluggarna inne i programmet. Den hade inga problem med att hitta VSTi-pluggar, men när det gäller EQ och kompressor så envisas fanskapet med att strula. Några ideer?
  11. Jo, särskilt dom som har Samson-system i 10.00 kr-klassen. Men som sagt, Line 6 har ett system som tydligen skall fungera, även efter frekvensbytet.
  12. Precis. Deras grejer blir helt värdelösa, om jag förstått saken rätt. Att bruka systemen när förbudet införts är illegalt. Jag läste det på sevenstring.org, och där bekräftades det av Shures VD.
  13. Jag skulle vänta. EU har som förslag att förbjuda trådlösa instrumentsystem för att använda frekvenserna till mobilt/trådlöst Internet. Förslaget ska tydligen redan gått igenom i Tyskland, och deras förhoppningar är att 2015 så skall alla EU-länder dedikerat frekvenserna till Internet istället för trådlösa instrumentsystem. Utvecklarna kommer säkerligen byta frekvens, och jag har för mig att Line 6 redan har släppt ett digitalt trådlöst system som även kommer funka efter frekvensbytet. Men jag personligen skulle inte köpa trådlöst just nu.
  14. Det gör det, har för mig att Bootsy Collins körde med sådana någon gång. Kan ha varit DR Strings, men inte säker.
  15. Gitarristen i Nightwish. Mannen besitter en ton som får ens lem att slås av Rigor Mortis fortare än du hinner säga "känguru".
×
×
  • Skapa ny...