Jump to content
Annons

Branis

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Löste sig med ominstallation och reparera behörighet Tack!!!
  2. Uppdaterade till Yosemite 10.10.3 på min macbook och får inte igång Melodien nu, får crached validation i plug in manager, kör man rescan så blir det badboll...... Någon med nått tips?
  3. Branis

    ADAM-A7 powerswitch

    Någon som vet vart man får tag i en ny powerswisch till ADAM-A7 då en gått sönder?
  4. Uppdaterar från 6 till 6,5.1. I mapparna Biblotek/Audio/Plugin/VST3/Steinberg, ligger HalionSonic VST3, Padshop VST3, Retrologe VST3. Halosonic går bra att öppna finns i pluggin listan men inte (Padshop Retrologe) Provade att installer på min IMAC och precis samma sak där!!! åååå va trött man blir!!!
  5. Får inte upp retrologe och padshop? finns mappen, bilbotek-Audio-pluggin-vst3-steinberg, men finns inte med i plugginfo i cubase? Att det alltid är nått lite som strular när man uppdaterat! Nån som har lite koll?
  6. Dom finns inte under synt, och i plug-in info finns dom inte heller, update så händer inget, har provat att installera om också....
  7. Laddade ner uppgrad 6-6,5 men var hamnade dom 2 nya syntarna? Kör Macbook pro
  8. Ja har provat att köra enl Linus variant och det verka fungera. Tackar tackar... 🙂
  9. När jag kör ljudkortet i 400 och HD i 800 så har jag en massa sprakade, skall prov serie eller Linus variant i kväll hoppas att det kommer funka.... Tack för snabba svaren !!!!!!!
  10. Branis

    MBP fire wire 800

    Tjena! Har en MBP, ett Apogee duett som jag kör i fire wire 400, har en extern HD ( WD my book studio) men den ha ingen 400 utgång, bara 2st 800 Hade tänkt köra den i 400 till 800 uttaget i MBP, ska jag serie koppla HD och ljud kort eller? Kör jag HD 800 + ljud kort 400 = 1200 uppstår väll problem anntar jag. MVH UFFE 😛
  11. Branis

    PC Till Mac

    Tackar för hjälpen 😄 Nu finns roomwoork och stepfilter tillbaks på sin plats Man tackar och bockar!!!!
  12. Branis

    PC Till Mac

    Tackar!!!!! ska kolla upp sida och hoppas att jag får till det!! 😄
×
×
  • Skapa ny...