Jump to content
Annons

skreaminsteve

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för det snabba svaret! Det skulle vara superbra om du kunde posta en länk på vad du menar med digi002, -003. Det verkar finns en del som heter så.. Tack igen!
  2. Hej! Vi brukar spela in låtar med bandet i vår replokal. Sedan vi startade har vi spelat in på en portabel studio (Fostex Vf160) och sedan lagt in spår för spår genom ljudkortet (mbox2 factory) och in i pro tools le. Nu är det så som ni förstår att det inte är särskilt smidigt. Dessutom börjar portan strulla och göra mig jävligt nervös när jag har många timmars arbete på portans hårddisk. Anledningen till att vi inte spelar in direkt genom ljudkortet är att vi inte får in alla trumkanaler på samma gång och därför ändå måste lägga över från portan med fler kanaler. Nu undrar jag om någon kan tipsa om ett smidigare sätt. Tex om man kan köpa till fler ingångar till en mbox2 eller om ni har någon annan ide hur vi ska lösa problemet. Mycket tacksam för svar //Staffan P
  3. Tack för hjälpen! Nu har vi lite att fundera över.
  4. Jag har en liten fråga angående inspelning av trummor. Det är så att "min" trummis har skaffat nytt trumset och där är frontskinnet på bastrumman helt täckt. Kan/bör man spela in ett täckt skinn eller bör vi byta till ett med hål i?
  5. Hej vänner! Är det någon som vet mer om när Mbox kommer fungera till Windows Vista? Enligt hemsidan såt det bara att det kommer funka vintern 07/08 men jag tänkte ändå kolla om någon vet något mer eller tips på att få det att funka innan.
×
×
  • Skapa ny...