Jump to content
Annons

Engraved

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Hello! vet inte om det här är rätt ställa att skriva, men men.. Mitt band har fått en möjlighet att få en lokal där vi ska ha replokal. Lokalen är idag ett tomt, relativt stort rum av betong golv, väggar och tak. Hur är det bästa sättet att ljudisolera lokalen så bra som möjligt med liten budget. med tanke på att det är lägenheter ovanför i samma byggnad! Tacksam om jag får hjälp, skriv om du behöver veta nåt mer.
  2. Engraved

    Metronom

    Finns det någon slags Metronom som man kan använda medans man repar med bandet, någon liten sak som har en blikande lampa som kan te.x. ligga mellan pukorna?
  3. Line6 toneport Ux1(billigast) eller ux2 (lite extra funktiner, lite dyrare). Se själv: http://www.line6.com/toneport/index.html?u...nePort+DropDown Du får med ett program Gearbox, där du kan välja mellan många olika virituella försärkare och effekter både för sång, gitarr och bas som går att spela in med direkt i ditt inspelningsprogram. Du får också med en Lite Version av Ableton Live. Bra ljud för priset och mycket praktiskt! 🥰 Finns t.ex. på: www.musikborsen.se www.thomann.de
  4. Funkar ljudkortet överhuvud taget? det kan vara fel istallerat. Om det funkat till andra saker som att lyssna på musik eller liknande.. Ger mixern nåt utslag? Testat olika kanaler?
  5. Det funkar bra att spela in trummor med en vanlig klaviatur, men om du är riktigt seriös så kanske du borde ha en med drumpads, eller seperat, vilket du vill ha. Om du köper dej en midisynth så kan jag rekomendera M-audio Keystation 49e för drygt 990 kr, en bra nybörjar klaviatur med bra kvalitet. Meen, för att du ens ska kunna få något ljud så måste du ju ha något slags program på datorn. det finns en mängd olika att köpa, och några att ladda ner gratis.
  6. Adobe Audition är ett lätthanterat program, inte allt för dyrt heller. Där har man det mesta som man behöver..
×
×
  • Skapa ny...