Jump to content
Annons

GustafssonMikael

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tja! Jag har beundrat den här sjukt grymma rösteffekt-pedalen på youtube, nu undrar jag om det finns något motsvarande i plugins världen? (AU). Tycker att det borde passa bättre som en effekt i datorn än utanpå. /M
  2. Är det nån som vet nån sångpedagog i samma prisklass som bethebear fast i Stockholm? Det vore perfekt!
  3. Eran beskrivning stämmer perfekt. Hur löser man ett fasfel då?
  4. Hej! Jag har en Behringer kondensator mic (kan kolla modellen) + micpreamp och använder Sequel 2. Problemet är att när jag har spelat in sång så låter det bra i mina Koss hörlurar men när man spelar upp låten på tex. en mobiltelefon eller andra mindre högtalare(laptop) så klipps sången bort. Är det nån som vet vad problemet kan vara och hur man enkelt löser detta?
  5. Ska köpa en ny mikrofon och har kollat på MXL 990 och StudioProjects B1, B1:an har ju blivit bäst i test osv men när jag gämförde dom två på claes test sida http://testing.holmerup.biz/mic_pretest/ så tyckte jag att MXL 990 lät mycket klarare och renare medans B1:an lät mer grötig, är det någon som har någon annan synpunkt? B1 --> http://www.emusic.se/default.asp?info=11571 MXL --> http://www.emusic.se/default.asp?do=&t...amp;info=11176# Edit. Såg att det fanns en identisk tråd men dom kom inte fram med nått direkt svar på den dock, jag ska spela in framförallt sång men även lite gitarr
  6. Undrar litte om vad det är för grym effekt han har på gitarr solot som är mellan 3.13 och 3.43 i låten icky thump med the whitestripes, den finns här: såg på en live video att det är nån sorts pedal men vilken sort har jag inte en aning, om någon som har?
  7. har inte hunnit kolla alla band men Pan Pot är ungefär det jag letade efter, några såna liknande band fast ännu mer experimentelt?
  8. Jo jag fick med Live, men jag vill ha nått lättare och bättre, det är ju trots allt steinberg som gjort sequel så dom borde ju veta vad dom gör, fast samtidigt vill jag kunna lägga på lite avancerade eko effekter på gitarren men det ordnar sig nog, vet nån om det går att ladda ner plug ins till sequel? nån som ens testat det?
  9. Tjenare, var i hamburg en sväng i sommras och kom in på en klubb där dom spelade riktigt grym musik, det var ren distad elektronisk "maskar kryper på kretskort och en 60 tals dator löper amok" musik typ, skitsvårt att förklara men jag gillade det starkt, det var lite influerat av standard klub un tiss un tiss men rejält långt ifrån trance melodier, aja är det någon som vet nått grymt "band" som gör sån här musik? hehe lite svårt att förklara men men
  10. Steinbergs sequel ser ju precis ut som garage band osv så det verkar ju passa mig perfekt, lite ovan med att betala 1000 kr för programm bara hehe, kanske låter dummt men är det lagligt att köpa begangade program?
  11. Tjenare, har för ett tag sen skaffat mig ett M-Audiophile 2496 kort, en liten mixer och mic för litte inspelning av akustisk/el gitarr och ska skaffa mig en midiklaviatur med. Men nu verkar det som att det största problemet är att välja musikprogram som man ska andvända, jag har testat logic men det förstod jag ingenting utav och hittade ens inte om man kunde spela in mic osv, jag har andvänt mig lite av garageband förut och det passade mig perfekt helt superenkelt och bra gitarr ljuds inställningar, kanske lite för lite andra effekter men det funkade, men det verkar inte finnas nått liknande till pc. Så vad är erat tips till program? Det ska helst inte vara några problem att få tag på tutorials.
×
×
  • Skapa ny...