Jump to content
Annons

Woltenizer

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ungefär som att resonera "Att bara sätta sig ned och rita på pappret tycker jag inte låter specielt seriöst" 😊 Addade dig Holmgren. Får se om du är sugen eller inte. Jag är hyffsad och skulle väldigt gärna villja dela med mig lite åsikter och musik 😳
  2. Låter lite som att säga "Elgittarer suger, dom bara låter skränigt och inte bra!!!11". God damnit lär dig använda skiten? Och IIRC är inte FL studios (nuvarande versionen, sjuan) det bästa programmet out there som just studio program? Själv har jag genom att bara fukka runt lite lyckats göra rätt små-lyckade låtar.
  3. Wasp mappen har rätt många instrument jag känner igen från exempelvis Ninja spark. Sen finns det några få nere på Sitrus också.
  4. Var bara högerklicka på Playlist ikonen där uppe vid toolbaren. Proplemet löst 😆
  5. När jag startade up programmet upptäcker jag att Playlist fönstret täcker hela skärmen ungefär som Piano Rollen. Problemet är att visst kan jag öppna up Step Sequenser men så fort jag rör Playlist fönstret försvinner det. Jag använder FL7XXL men samma problem stötte jag på på förra editsionen. Edit: Bild för att visa mitt problem. Jag har kollat i options och dyl. Det finns inget som hjälper.
×
×
  • Skapa ny...