Jump to content
Annons

nasakenai

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om nasakenai

  • Födelsedag 1990-09-29

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Blekinge
  1. nasakenai

    midi editing pt 7

    att jobba med midi i pt8 är nice, de nya midi editorn och så. finns det inget man kan göra utan att uppgradera till 8an så man kan jobba likadant/liknande i pt 7.4 m-powered? rent ut sagt hatar jobba med midi 7an och älskar att i 8an, hjälp mig!!
  2. Sånt stort val är det som sagt inte. har du två ljudkort att välja mellan och inte kan bestämma dig så singla slant om det!! känns ljudkortet du får fram med hjälp av att singla slant fel så tar du det andra. problem solved. Jag vet inte hur du är, men när jag ska köpa nytt ljudkort så kollar jag upp grejer om ljukortet/en och sen när jag får pengar så köper jag så fort jag bara kan!! man vill ju inte gå och vänta...
  3. ja det är sant, men sen är mboxen låst till PT och går den sönder som min gjorde då är det åt helvete. skulle kosta 3500kr att laga min mbox, då kände jag att det var bättre att köra på ett nytt ljudkort.
  4. jag kollade in lexicon u42 ljudkortet och det första jag iaf tänkte på är att det inte finns några ingångar på framsidan. de ingångar det kortet har finns på framsidan på fast track ultran och det är grymt skönt att ha ingångar på framsidan,.
  5. ja jag måste säga att fast track ultra är rätt plastig, dock tänkte jag inte på det förrän du frågade om den var de. köp det ljudkort som du tycker ser bäst ut, funkar med den mjukvara som du vill jobba med. även om det ena ljudkortet kan ge ut lite bättre ljud så måste man ändå ha kunskapen att kunna få det att låta så. jag hade en mbox 2 innan och nu har jag fast track ultra, den enda skillnaden är att preampen på fast track ultra känns lite bättre annars är de ingen skilnad, men priset är en grym skillnad, typ 2000kr.
  6. köp fast track ultra från dv247.com kostar 2500kr med frakt. jag har ett sådan ljudkort som jag beställde där ifrån.
  7. tjenixen fick mitt nya fast track ultra ljudkort idag och satte igång det och cubase sx 3 för första gången (har tidigare kört på pro tools LE och mbox 2) och fattade inget alls. varför kan jag inte skapa en audio track med bara input 1? om jag har audio track med guitar rig 3 som plugin, varför hörs ljudet från guitar rig endast på uppspelning och inte under inspelning? kan förklara att jag hör gitarren när jag spelar, men utan guitar rig ljud och när jag trycker upp pluggen så syns det ingen input. och det är endast när jag trycker in monitor som det syns att det tracket får in ljud, sen måste jag trycka bort monitor när jag vill spela upp det med guitar rig ljud. helt sjukt. har säkert skrivit väldigt flummig, är trött och har suttit och hållt på med datorn,ludkortet och cubase i 8 och en halv timme utan att de funkar som jag vill, har till och med bootat om datorn. känns starkt som jag får skaffa m-powered pro tools för cubase är helt skumt hjälp mig så jag slipper lägga ut pengar i onödan.
  8. M-audio fast track ultra från dv247.com kostar 2500kr allt som allt. har beställt ett för ett par dagar sedan och de kommer nog imrong. 😉
  9. Hejsan, har kört med protools innan och då har jag använt xpand! och gillar att den har mycket olika ljud/instrument, har nu börjar köra med cubase och behöver ett program som är likt xpand! typ massa instrument och så... hjälp mig.
  10. hahah.. älskar sångaren dansmove, stå still och jogga på ställen XD sånt är fan great
  11. Kom igen, någon måste ju veta något om ljudkortet!?!
  12. jag funderar på ett nytt ljudkort då min mbox 2 har gått sönder. funderar på ett M-AUDIO Fast track Ultra från www.dv247.com kommer at kosta ca 2800kr. det jag undrar är om det är ett bra ljudkort? fördelar/nackdelar? de jag behöver veta. hjälp mig!!!
  13. har testat att istallera om och göra systemåterställning, nu är datorn helt cp. ska re boota den imorng
  14. Det är inget brus eller något sånt, de är så även om en gitarr, mick eller inget är inkopplat. jag förstår inget alls? kan de vara något fel på mboxen? jag vaknade en dag och skulle spela in och så var de så... riktigt frustrerande.
  15. Jag har fått problem med mitt pro tools. som ni kan se på bilden så visar det att det är ljud när från audio 1, de skumma är att jag har inget inkopplat som kan ge ifrån sig ljud, har testat att trycka på alla knappar på mbox 2an men de hjälper inte. är otroligt störande. de här "ljudfelet" är bara när jag trycker på rec och de blir bara så när input 1 och 2 är inblandade. har jag ex S/PDIF in så försvinner det och visar att de inte är något ljud alls. snälla hjälp mig. Kort sammanfattning: När rec är på med input 1 eller 2 så visar det är de är ljud fast det inte är de, de visar alltid ljud även om jag inte har ens en sladd inkopplad i mboxen. detta är störande. hjälp mig lösa problemet!!!
×
×
  • Skapa ny...