Jump to content
Annons

jonathanstensson

Medlem
  • Antal inlägg

    54
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Kan inte svara på det då paketet låg vid dörren när jag kom hem! Gick otroligt snabbt, högst en vecka har jag för mig.. Kanske 5-7 dagar. Iaf snabbare än min leverans från gbg. Tullavgifter och sådant finns ju inte då det är handel inom EU. Försök dock att pruta lite, vilket gick bra för mig utan minsta problem. Kan tillägga att latencyn är relativt hög på min bärbara med detta kortet, men jag älskar känslan och tyngden/stabiliteten i alla kontakter och rattar. Lycka till och gott nytt år på dig! Mvh. Jonathan
  2. Jag har kommit igång! Det första jag slogs av var hur robust den var, visst, lite större än ex. Saffire LE men så robust och stadigt! Tog ett litet tag att få in inställningar då jag aldrig haft ljudkort innan... Jag hade en kväll också problem med att den dog konstant, men har fungerat till 100% senaste två veckorna. Använder en äldre bärbar dator så latencyn är väl inte den bästa precis (2/16 ms har jag för mig). Men ljudkvalitén bedömmer jag som mycket bra och de två låtar jag hunnit spela in är jag mycket nöjd med! Så mycket mer har jag inte att säga då jag inte kan något tekniskt om just ljudkort, men allting känns proffsigt och knappar/rattar är mycket sköna att använda. Kan återkomma om någon månad! Mvh. Jonathan
  3. Fick ett bättre pris av dv247.com precis, 2500 svenska (dock utan frakt) hehe.. så beställer imorgon, tack för all hjälp även om jag nästan hade bestämt mig från början. ha det bra och lycka till med musiken. puss
  4. mm, har kollat lite där.. men hittade 3 på tyska på thomann så imorgon blir det till att översätta med tyskaläraren ; ) haha den har fått typ 9/10 på 4 test jag sett nästan..
  5. haha : ) så kan vi avsluta tråden: U42S är ett bra köp eller är Saffire LE bättre?
  6. tror att jag har testat en sån och att jag gillade den riktigt mycket faktiskt 😄 haha, vi får väl se vad det kan bli! inte riktigt min musikstil, men kan inte neka att det låter riktigt härligt! och på tal om ingenting så luktar en gibson med gran/mahogny helt underbart <3 http://open.spotify.com/track/05cLHUb65Na1jBi9KC2oUT den är på något sätt otroligt skön!
  7. det måste ju vara minst (om inte bättre) lika bra som saffire LE? jag ska spela in den med två mickar isf, en röde NT1-A och en röde M3 hade jag tänkt.. har också en sennheiser 835s men kör bara den i PA-anläggningen för sång. jag köpte NT1-A:n och fick med deras pop shield för typ 400, sen var det ju sån där "one dollar mic" från röde så fick M3:an för 6,10 svenska kronor MED frakt från australien 😄 bara att älska erbjudanden.. dessa två måste väl ändå fungera ypperligt? har inte fått min M3 än men älskar ljudet i NT1-An i min Alto-anläggning.
  8. haha det kan jag tänka mig! nej 30 lök gav jag inte, men jag köpte den begagnad i musikaffär och fick en otroligt bra deal! har alltid varit kär i denna modellen och j-45. martin hd-28 har jag testat, och den är underbar. ovanför 30 k känns det mest som marginella skillnader i utseende men jag vet inte 😮 martins strängar är faktiskt väldigt billiga, men jag gillar personligen coatade bättre.. men jag vet inte och mboxen blir för dyr, tyvärr.. får bli till att köra cubase istället! men anser du att lexicon är ett bra köp eller ska jag göra som några säger och köpa saffire LE? (men det är ju alltid roligare att ha något nytt, hehe)
  9. de är goa ju, dock är innersträngen inte så jäkla bra i dem.. gillar d'addarios EXP också samt earnie balls akustiska strängar med titanium coating. köpte en southern jumbo true vintage för två veckor sedan, så måste fixa bättre strängar! vilka gillar du själv?
  10. jo jag vet! det känns som riktigt mycket för pengarna.. du får fixa in mig på kompispriset 😄 hehe.. näe, men tror att jag beställer därifrån imorgon bitti eller nåt. lär väl bli lite elixirsträngar på halva priset mot sverige också!
  11. jo, jag har funderat över det.. men du menar att saffire le är ett bättre kort? (skrev fel igår) för det är antingen saffire le eller u42s jag väljer mellan 😉
  12. näe, jag funderade över mbox först faktiskt.. men har du kollat nåt på fast track ultra vs lexicon u42S? har nästan bestämt mig för u42 bara pga layouten och att de i musikaffären bara pratar bra om den. men isf beställer jag från dv247.com : ) men om något händer, de har ju 3 års garanti, betalar jag frakten till dem isf?
  13. haha, tack så mycket 😎 jag förstår också att det inte kan skilja så mycket, men man blir lite överdriven när det är dags att välja, iaf jag!
  14. mjo, det har dv247.com också... mailade dem och fick som svar att de stod för allting under första året.. även fraktkostnader, de två följande åren har man garanti men får betala frakten. och 2600 kr för detta kortet känns som en otroligt bra affär 😲 just nu är det antingen detta eller saffire LE.. men det är ju alltid roligare att ha något nytt ;D
  15. det skiljer i stort sett ingenting då? men hur fungerar det med garanti på såna här saker om man köper från utlandet. någon med erfarenhet?
×
×
  • Skapa ny...