Jump to content
Annons

gusgun

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av gusgun

  1. En variant på att skicka mixen till någon kompis för lite feedback kan vara att lyssna på mixen tillsammans med någon annan. Även om vi sitter i kontrollrummet så sitter man inte kvar i "sweetspoten" utan flyttar sig lite grand ur vägen eller går bort helt från bordet. Det brukar alltid dyka upp nåt litet aha när jag gör så. Och så blir man kanske lite mera alert när någon annan ska få höra vad man åstadkommit. ;)
  2. Inga pluggar på kanalen och ingen tokig tidsoffset, har kollat. Det luriga är att det inte händer varje gång iaf inte så markant att man märker nåt.
  3. Har ett mysko problem med Cubase 4, Vid vissa pålägg verkar ljudet hamna lite för tidigt! Allt låter som det ska vid inspelning, ingen latency eller annat knas, å det spelar ingen roll om tidigare spår är inspelade i projektet aller importerade. Detta gäller alltså ljudspår(wav), jag har två bra ljudkort(ST-Audio dsp24 ADC&DAC2000) å det kvittar vilket som används. Ett mycket irriterande problem, helst när man har betalande kunder i studion, känns jävligt oproffsigt. Någon som har upplevt liknande problem och hur har ni då löst detta? Mycket tacksam för svar. Pelle www.new-world-sound.com
×
×
  • Skapa ny...