Jump to content
Annons

MagnusH

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej Jag undrar om någon har någon aning om vad det är för skillnad på Fulltone FullDrive 2 och Fulltone FullDrive 2 Mosfet? Dom ser lite olika ut. mosfet: http://www.bassexchange.com/catalog/images...lDrive2blue.jpg den andra: http://www.stevesmusiccenter.com/FulltoneF...e2MOSFETBig.jpg
  2. MagnusH

    Kondensatormicktips

    Jag ska köpa en kondensatormick för ungefär 1500-2000:- och undrar om någon har lite tips. Studio Projects B1 har jag kollat på och den kostar ungefär 1000:- men jag undrar om det finns någon bättre i prisklassen 1500-2000:-. Den ska användas till akustisk gitarr, sång och kanske piano.
  3. MagnusH

    Inspelningsskolan

    Hej Jag läste i några gamla trådar och såg att det har varit en inspelningsskolan i Studio tidningen. Så jag kollade google och fick fram resultat. Men då var det inspelningsskolan del 1-10 eller något i varje nummer. Alltså 1 del i varje tidning. Går det inte att köpa bara del 1-10? För jag vill inte lägga ut typ 500:- på att köpa alla tidningar så jag får alla delar.
  4. läs i manualen!! Suris! Du är verkligen otrevlig nu tycker jag! Alla kan inte vara så kuniga som dig. Och jag tror inte jag fick någon manual med. Och jag suger på engelska också. Man får ner låten till en wavfil genom att välja "bounce to disk" i file-menyn. MP3 får du göra med nåt annat program när du är klar. finns flera som är gratis hos www.download.com ( sök på "convert wav to mp3" eller nåt sånt). 1. jag är inte sur 2. jag har aldrig påpekat mig vara kunnig i ämnet. 3. pro tools manual - http://www.digidesign.com/download/64/docs/ 4. om du ska ha någorlunda kvalitet på dina mp3filer så använd LAME-motorn istället. 1. Du låter verkligen sur när du skriver. Men det behöver ju förstårs inte betyda att du är det, men det kan lätt missuppfattas. 2. Du verkar kunna programet bättre än mig iallafall eftersom så då anser jag att du är kunnig, men det kan man ju tolka på olika sätt. 3. Tack 4. Lame-motorn vet jag inte vad det är men jag vågar inte fråga. Ha de bra.
  5. läs i manualen!! Suris! Du är verkligen otrevlig nu tycker jag! Alla kan inte vara så kuniga som dig. Och jag tror inte jag fick någon manual med. Och jag suger på engelska också. Man får ner låten till en wavfil genom att välja "bounce to disk" i file-menyn. MP3 får du göra med nåt annat program när du är klar. finns flera som är gratis hos www.download.com ( sök på "convert wav to mp3" eller nåt sånt). Okej. schysst. Tack för hjälpen.
  6. läs i manualen!! Suris! Du är verkligen otrevlig nu tycker jag! Alla kan inte vara så kuniga som dig. Och jag tror inte jag fick någon manual med. Och jag suger på engelska också.
  7. Bara en fråga till. eller två.. 1. finns det någon brusreducerare eller något som tar bort bruset i början? 2 Hur får jag ner alla spåren till en mp3fil när jag är klar?
  8. Blodis... Tack så jättemycket Nu funkar det och jag fattar lite.. ☺️ Nu kan jag iallafall spela in lite.
  9. Jag köpte en begagnad Mbox2 för ett tag sedan. Till Mboxen fick jag massa skivor och pro tools. Nu ska jag försöka spela in med pro tools men jag fattar ingenting. Jag hittar en record knapp men när jag trycker på den blinkar det bara. Så här ser det ut. Vet någon hur jag ska göra för att kunna spela in?
  10. Okej. Men var på sidan finns de? Hittar de inte under den här http://www.digidesign.com/index.cfm?langid...amp;itemid=4893
  11. MagnusH

    Installera Mbox

    Jag har precis köpt en Mbox 2 begagnat och det följde med massa skivor med program. Och när jag ska installera ljudkortet står det att den inte kan hitta maskinvaran och att man skulle stoppa i någon skiva om det följde med. Jag frågade en förra ägaren hur han gjorde och han behövde bara stoppa in usbsladden i datorn. Hur gör man?
  12. Ska köpa en stämapparat och det står mellan en Boss Tu-2 och en Korg DT 10. Skulle bara vilja höra vilken som ni tror är bäst.
  13. Okej. schysst. Nu fattar jag. Tack så mycket.
  14. Kan man koppla lösa effektpedlar som tex wah-wah, dist och noise-gate till FX Loopen Send/Return som sitter bak på stärkaren? Har en Vox Ac30 men en trémolo/reverb switch som följde med. Kan man då koppla den med de andra pedalerna så man slipper ha dem för sig?
  15. Tack för tipsen. ska testa dem. Problemet är oftast bara att musikaffärerna inte har inte de mer ovanliga pedalerna. Kom gärna med fler tips.
×
×
  • Skapa ny...