Jump to content
Annons

sweip

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av sweip

  1. Tack Mycket att tänka på helt klart. Att säga att vi ärproffs är ju att ta i. Och det kan nog vara så att det är för klent pa jämfört med övriga utrustningen. Men faktum kvarstår att sm58 levererar mindre mängd ljud än Samson micen. Fick ett tips om att reglera nivåerna på bas och diskant på mixerbordet för att minska tendensen till rundgång. Nåja. När miljonkontraktet är på plats så har vi råd att anlita någon som sköter det åt oss 😉
  2. En av våra medlemmar i bandet hade redan allt vi behövde för att kunna börja repa. Jag står som sångare och det jag kört med är en Samson Mic, tror beteckningen är S2. Problem med rundning, sången drunknar lite i övriga ljudet och jag får ta i ganska mycket. Ganska skrikig sång ska det ändå vara på en del partier och det är blandad Metal vi spelar. Snubblade över en Shure SM58 nästan gratis. Perfekt! Men vart tog ljudet vägen? Det kändes som att ropa rätt in i en madrass och hur jag än justerade mixerbordet och styrkan på slutsteget så var det fortfarande som att ropa rätt in i ljudisolering. Det jag behöver och vill ha är någonting som hjälper mig att höja mig över övriga musiker så sången hörs utan att jag behöver ta i för kung och fosterland och som dessutom tillåter svagare sångpartier. Några tips? Läsa recensioner ger väldigt lite när jag inte vet vad jag ska jämföra med.
  3. Ger mig på att lägga sång.. Något måste man göra innan man knyter sig 🙁 varken munk eller kör, eftersom jag är ingetdera.. Sammarbete_Sång Märkte när jag kom till jobbet att nivån på sången var lite låg i högtalarna här, medan den var bra hemma. What say you?
×
×
  • Skapa ny...