Jump to content
Annons

mrbjoorn

Medlem
  • Antal inlägg

    422
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kan ofta bli så med gamla stativ om man håller på och drar i dem (ändrar vinkel/liknande) utan att skruva upp gängan först.
  2. Den mätaren kan man med fördel använda på t.ex. en stereoinspelning, har för mig att den kollar hur väl fasen stämmer mellan höger och vänster kanal. Om jag inte minns fel så betyder +1 full stereobredd, 0 betyder mono och -1 betyder total motfas. -1 ska man alltså passa sig för!
  3. Vilken fantastisk jämförelse! Tackar för den!
  4. Hej! Är osäker på om det finns program som gör detta. Däremot vet jag att det finns en generator där man kan välja färger, typsnitt och allt möjligt och sen få koden. Självklart ligger det då med lite reklam... (men det går att plocka bort i koden om man letar lite). http://www.pimp-my-profile.com/generators/myspace.php
  5. Får man fråga vart? Är det i närheten så har jag första tjing 😄
  6. oj okej då förstår jag problemet.. jag kan inte se någon annan lösning än att du får sitta och rita in tempoändringarna för hand i tempotrack.. tror inte det finns nåt annat sätt tyvärr.
  7. vill du spela in utan metronom och sen skapa ett tempo-track som följer låten du spelat in? det blir nog väldigt svårt tror jag... varför inte bara spela in till meteronom isåfall? om du tar upp "transport bar" så kan du klicka in "on" och ställa in tempot så har du meteronomen direkt från början..
  8. Det har man aldrig sett dig skriva förut 🙂 . Nämen jag håller med, spela in sången i så litet utrymme är inte så kul.. Bättre att satsa på det som Claes beskriver!
  9. Ja du behöver köpa en XLR-XLR (mick-mick kabel). Alla (?) mikrofoner behöver förstärkning genom en mickpreamp som vad jag vet endast finns i XLR-ingångar.
  10. På varje spår kan du välja input och output. Så alla audiospår ska ha olika inputs, finns i "spårmenyn" (ja, jag är trött).
  11. Redlight Attractions-texten kommer tillbaka, när har jag ingen aning, men det dröjer säkert nån dag till.. den skulle skrivas om lite tror jag.. jaja! Hennes sidor är väldigt ostrukturerade och ouppdaterade.. Just ni är jag lite förvirrad, när jag snackade med sångaren så sa han att de skulle ställa in alla gig de hade med henne.. men trummisen hade inte en aning om det.. Jag utgår ifrån att de inte ska lira, men vem vet..
  12. Vi verkar vara av samma åsikt 😆
  13. Jag är tyvärr inte säker på detaljerna, leopardmamman uttryckde det så att de "fick forumet stängt", men jag vet inte hur riktigt. Det var väldigt mycket skitsnack på forumet sista tiden, inte bara "dave is alive" utan också massa skitsnack om lisbeth och Rest in Sleaze-festivalen (liknande som finns här: http://www.crashdiet.org/phpBB2/viewtopic....sc&start=45 ). Återkommer om jag får mer kött på benen!
  14. Absolut inte, jag har inte blivit blåst av någon alls! Och ja, jag vet ett antal (3-4) personer (plus hennes familj och liknande såklart) som klarar av henne. Resten i min bekantskapskrets (kompisars kompisar och deras band) tycker inte om henne. Eftersom jag inte varit utsatt för henne så har jag inget avtal med henne. Visst blir man "blåst" ibland som musiker, men då oftast på ett vettigt sätt. Inte genom att arrangören lovar (via email) att man ska få hälften av gaget i förväg och hälften efter men endast betalar den andra hälften eftersom man inte påmint arrangören. I detta fall skrev arrangören även att bandet ljög och ska passa sig eftersom de "bara" är ett demoband. Känns varken seriöst eller sakligt. Sen sakerna hon skrev om Dave Lepard (RIP) på davelepard-forumet (minnesforum) var inte så trevligt. Men ni här kanske inte är så insatta i det, hehe!
  15. Nu verkar folk i denna tråd tro att jag har blivit blåst av henne och att det är jag som har startat sidan, visst det är mycket möjligt. (personen som startat sidan har valt att vara anonym, så länge det går hehe) Men nej, jag har aldrig velat sammarbeta med henne pga allt detta jag har hört. Jag kan inte tänka mig att det rättsligt skulle ses som förtal att sätta upp en sida som varnar andra musiker för henne, men vad vet jag? Intressant tanke dock! har ni läst tråden på pratbas som länkas på sidan? intressant läsning där även [raderat] svarat. Om jag skulle ha blivit utsatt för det som Redlight Attraction blev utsatta för så skulle jag inte blivit glad. Själva pengarna är väl inte den största grejen i sig (ölen är väl viktigare ) men just det brutna förtroendet, att man inte kan lita på en person vart klubb man spelar på. Det blir så tråkig stämning då. Jag ville bara varna er andra så ni vet vad ni ger er in på om ni ska sammarbeta med henne. Och jag accepterar självklart att det finns andra åsikter. Cheers!
×
×
  • Skapa ny...