Jump to content
Annons

exo

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

  1. exo

    Mac OS 10 trubbel

    Verkar väl rimligt att Digidesign har uppdateringar som ska lösa biffen. Tackar för tips
  2. exo

    Mac OS 10 trubbel

    Blev "lite" irriterad när jag insåg att PT LE 7.0 inte funkar på min nyinköpta Mackbook. Fck med Mac OS 10.4.10 och sedan fått höra att sista uppdateringarna inte går ihop med PT LE. Ska jag nergradera till 10.8 eller finns nåt annat sätt?
  3. lite off topic, men har folk nån åsikt om den ev. hörbara skillnaden mellan 96 och t.ex 192 i sampl. frekvens?
  4. ok, vilket i teorin innebär att om jag matar in 96 i samplingsfrekvens genom spdif så kan programmet spela in det?
  5. Hej. Tänkte prova att spela in med en bättre AD-omvandlare genom spdif på en en mbox2 in i PT LE. Går det att spela in i högre sampl. frekvens än 48, eller sätter programmet stopp där?
  6. jag laddade hem SIR men dataidiot som jag är så fattade jag inte hur jag skulle installera. Har Pro tools LE på en PC. Tips?
  7. tackar för alla intressanta svar, blev lite nyfiken på altiverb. finns det nån här som har det och är haj på det, och skulle kunna tänka sig att reverba en låt på lite olika sätt så får jag höra med egna öron? mot betalning givetvis. skicka ett meddelande isf. hej
  8. exo

    Artificiell rumsklang

    Hej. Ska spela in akustiska instrument i bra dämpat rum, för att sen lägga på rumsklang. De pluggar som jag har testat i PT och Logic har inte direkt övertygat mig. Finns nåt program eller burk som VERKLIGEN funkar och låter som att man sitter i en kyrka/konsertsal och spelar? Tack på förhand
  9. exo

    AKG 414 TL II

    intressant. pedagogiskt med 414-sidan. det är ju jungel annars.
  10. exo

    AKG 414 TL II

    återigen; tackar! ska ge mig ut på 414-jakt. hej
  11. exo

    AKG 414 TL II

    tackar hjärtligast för svaret Bosse. Jag undrar om AKG C414 XL-II skulle kunna vara något för mig som letar efter ren och ofärgad upptagning av akustiska knäppinstrument. Vad tror du?
  12. exo

    AKG 414 TL II

    Tjena. Är på jakt efter ett par dylika mickar, men det verkar vara stört omöjligt att hitta begagnat. Nyare varianter är ju inte svårt att hitta hyfsat billigt. Någon som vet nåt eller t.om vill kränga ett par? Sen undrar jag om jag måste hitta matchade mikar, eller om dom är jämna som dom är från fabriken? Tacksam för tips.
×
×
  • Skapa ny...