Jump to content
Annons

steflund

Medlem
  • Antal inlägg

    824
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om steflund

  • Födelsedag 1977-05-21

Om mig

  1. Då ni formgjuter era öron och ämnar sjunga är det viktigt att ni säger det, Pia nämner det i sitt mail ser jag, det borde vara standard tycker jag. De gör en djupare avgjutning och proppen är lite längre in om man ämnar sjunga med dem. Något jag inte visste om, så då jag sjunger hör jag nästan bara klangen från huvudet. Tänkte bara att det kunde vara ett tips. I övrigt är jag helnöjd med propparna från Bellman, det skönaste är att jag kan repa tuff hårdrock extremt länge flera dagar i sträck utan att bli det minsta trött i öronen. Har tinitus och alltid använt proppar, men nu är jag hemma. =)
  2. Utan inbördes ordning: Engl Powerball
  3. Japp, jag har testat runt lite Marshall JVM, Peavey 6505 och en hel del andra stärkare genom åren, nu blev det ENGL Powerball (fick bra pris på Deluxe, men det ingår inte i deras sortiment så finns inte att prova där)jag köpte efter att jag testat en polares, med all tydlighet den förstärkare med bäst svar och tydlighet som fungerar med all musik från Vanlig Hårdrock till tokig Dödsmetall. Är helt helt såld. Ett plus: det finns inbyggd gate Ett minus: Den inbyggda gaten är inte så bra, men om man använder den tillsammans med någon extern så får man en helt tyst stärkare. Priset är ungefär som det pris du nämnde plus någon tusenlapp till, är väl värt investeringen.
  4. Vi skall spela på den där lilla festivalen Metaltown med detta band, kom och säg hej (medans vi spelar helst, ropa då: hej hej)
  5. Kan man inte ha specifika téman ngn gång, exempelvis side-chain-to-death eller mikrofonteknik på plats i ngn kyrka eller studio. Tycker det är väldigt intressant med programspecifika téman också såklart. Och detta seminarium var väldigt bra tycker jag.
  6. Jag såg att en viss herr redaktör fotade en hel del där, hade vart kul att se dessa, eller kommer de i tidningen månntro?
  7. Det låter ju alldeles fantastiskt, lägg det inte gärna klockan 16:00 en eftermidda, då jobbar jag oftast. EDIT: Jag var på också på seminariet ikväll.
  8. Skriv gärna hur det löste sig, kan vara hjälpsamt i framtiden.
  9. Jag tycker Logic ser ut som det skall, förstår inte vad du menar med "ligger dubbelt" dock. Ser att du har pianon längst upp. Det går också att ladda in instrument genom att du klickar på instrumentstrippen längst till vänster där det står "settings", kolla runt bland instrumenten där och njut. För att få en känsla för programmet så kan nog en genomläsning av "getting started" manualen som hastigast. Gällande spotlight så går det att nollställa med hjälp av ett program som heter Onyx, det går säkert på ngt sätt i systeminställningar, men jag har inte hittat hur. Om du kollar lite längre ner under alla pianon och sånt (under nr 14) så ligger Garageband och sen Jam Pack 1 och så vidare och sen kommer allt det igen. Allt som ligger under nr 14 är dubbelt. Kan du se det? Spotlightgrejen började fungera igen idag.. (mysitiskt då det inte fungerade efter omstart men efter en natts vila ville det helt plötsligt igen) Tycker det är skumt att jag har dom sakerna dubbelt. Jo, jag ska leka i veckan, väntar lite på ett par småmembranare till gitarren bara, och så väntar jag på lite tid. Någon som har någon idé? Ha det! Kunde se det, ser mysko ut, skall kolla om man kan möblera om lite imorgon och komma med ngt handfast förslag. Själv hämtar jag aldrig in instrumenten från "Library" utan klickar på "Settings" I kanalstrippen längs till vänster på din sida. Testat det?
  10. Du kan tolka det så, jag uppdaterade med baktanken att jag nog var tvungen att återinstallera 7:an (för jag var mitt i en mix men ville ändå leka lite), men till min glädje låg det kvar. =)
  11. Jag tycker Logic ser ut som det skall, förstår inte vad du menar med "ligger dubbelt" dock. Ser att du har pianon längst upp. Det går också att ladda in instrument genom att du klickar på instrumentstrippen längst till vänster där det står "settings", kolla runt bland instrumenten där och njut. För att få en känsla för programmet så kan nog en genomläsning av "getting started" manualen som hastigast. Gällande spotlight så går det att nollställa med hjälp av ett program som heter Onyx, det går säkert på ngt sätt i systeminställningar, men jag har inte hittat hur.
  12. Rättelse, 2x3Ghz Dual-Cire Intel Xeon står det i "Om den här datorn", och det var samma som sist. =)
  13. det var bra prylar på din sida, intresserad av projekt.
  14. Har lagt till dig nu på msn, är periodare på msn, men kan hålla ett öga uppe kommande dagar. Är för övrigt förkyld nu, så några dödsinsatser på kanske en vecka är nog inte så bra. Skall nämligen också lägga dödssång på en hel platta så fort jag blir bra.
  15. Jag kan dödsa, har rätt mörk röst, lyssna på låten Minotaur på http://www.myspace.com/cimmeriandome , för det är ett projekt eller ämnar det bli ett riktigt band?
×
×
  • Skapa ny...