Jump to content
Annons

Fredrik Fencke

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Fredrik Fencke

  • Födelsedag 1988-04-14
  1. Jag har testat flera bufferinställning, men det har inte blivit någon skillnad. Jag antar att asio skulle funka bättre, hur gör man för att använda det?
  2. Hej, Mitt ljudkort har börjat strula nu, när jag flyttade det från en dator till en annan. Kortet är ett M-Audio Delta Audiophile 2496, vilket sägs ska ha väldigt låg latency. Jag får dock en märkbar latency, vilket är väldigt irriterande. Jag har inte kvar installationsskivan men jag har laddat ned drivrutinerna från M-Audios hemsida. Datorn är en PowerMac G4 (dubbel processor, 2 Gigs-ram, två hårddiskar på 80 Gig vardera), och jag använder Logic Express. Vad ska jag göra? tacksam för hjälp
  3. Jag förstår inte hur vissa kan tycka att god kunskap inom musikteori skulle försämra ens förmåga att skriva musik. Om man har en ide om hur man vill att det ska låta underlättar det om man vet hur man ska gå till väga för att få det att låta så, jämfört med om man ska sitta och gissa tills man hittar rätt. All musik, hur enkel eller avancerad den än är, går att analysera teoretiskt, så man inte säga att teorin på något sätt begränsar en i sitt skrivande.
  4. Det har jag gjort, ställt in synthen på Local Off. Men det funkar ändå inte..
  5. Tjena. Jag har en Yamaha S03 som jag skulle vilja testa använda i mina produktioner i Logic. Jag kopplar en midikabel från synthens Midi Out till ljudkortets (M-audio) Midi In och vice versa, sen är jag helt lost.. Vad behöver jag göra för inställningar på synthen och på datorn?
  6. Tjena. Mitt namn är Fredrik Fencke. Jag är 19 år gammal, gitarrist och låtskrivare. Jag skriver mestadels RnB och Soul musik. Om ni har lust kan ni kolla in några av mina låtar på min MySpace.
  7. Tjena. Jag har en Yamaha S03 som jag skulle vilja testa använda i mina produktioner i Logic. Jag kopplar en midikabel från synthens Midi Out till ljudkortets (M-audio) Midi In och vice versa, sen är jag helt lost.. Vad behöver jag göra för inställningar på synthen och på datorn?
×
×
  • Skapa ny...