Jump to content
Annons

Studiokollektiv i Linköping


saverman

Recommended Posts

Jag har varit studiolös sedan min flytt till Linköping, vilket är ett drygt år sedan, och har spelat in det jag behöver hos kompisar istället för i lägenheten men mer och mer jobb ramlar in så det börjar bli dags att hitta en dedikerad lokal igen. När jag fortfarande bodde i Örebro så satt jag i ett rum på 19kvm och även om det funkade perfekt så vore det skönt med en större yta och lite fler rum. Jag har än så länge varit och kikat på två potentiella lokaler varav den ena var nästintill klockren. Hyran är dock lite för hög för vad jag känner att jag skulle kunna tänka mig lägga i förhållande till hur mycket jag skulle utnyttja den så jag tänkte se om det finns två eller kanske tre personer i Linköping (med omnejd så klart) som är sugna på att hoppa ur sin hemmaskrubb och kanske till och med satsa lite mer seriöst på sin musik och sitt ljudarbete.

Beroende på hur många vi skulle kunna tänkas bli så tippar jag på att hyran skulle ligga runt 1000-1500kr/person där jag dock skulle lägga merparten av hyran, vi skulle kunna ha bokningsschema att gå efter, all min utrustning skulle kunna få nyttjas (under ansvar såklart, och det är fritt fram att ta dit sin egen) och man skulle kunna ha ett litet kreativt center att komma till för att snacka med de andra och utbyta idéer.

Är det någon där ute som känner att det låter intressant? Jag har tankar och idéer om hur det skulle kunna skötas och drivas så lek med tanken och hör av dig! Mail, PM, Msn, allt funkar.

Redigerat av saverman
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...