Jump to content
Annons

Hur svarar DU på frågan "Vad gör du för musik?"


ThomasJ

Recommended Posts

...pff.. ptja.... ja å henke gör lite elektronisk post punk som är väl tänkt att bli en sjua till hösten.. annars försöker jag lära mig att ratta jungle-trumljud osv..

felet är väl att man bor i dattaåldern.. Man har råd att göra lite av varje utan att behöva boka studio och ta ledigt från jobbet. som sagt; Det var bättre förr! Ha.

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
  • Svar 62
  • Created
  • Senaste svar

Postat mest i detta ämne

Jag skulle nog svara skräpig psykedelisk pop, inte för att det hörs utan för att jag önskar att jag gjorde skräpig psykedelisk pop. Ofta brukar jag säga att jag gör gitarrbaserad pop med fuzzbas, sitar och orgel (dock så är det nästan aldrig någon sitar med i mina låtar men jag har den alltid i åtanke när jag skriver musik)

Redigerat av 7sortersapa
Link to comment
Dela på andra sajter

Men alltså. Jag har aldrig nånsin i hela mitt liv mött nån som gör precis vilken musik som helst. Jag har aldrig mött nån som lika gärna och lika mycket håller på med indiepop som black metal, funkrock, glamrock, hardcorepunk, folkvisor, eurodisco, house, noisepop, psykedelisk powerpop, progressiv rockabilly, bluegrass, hiphop och surfrock. 99% av alla som bara fnyser åt frågan och säger att de minsann gör vilken musik som helst, håller sig i själva verket inom ett rätt snäv skara genrer. Den som frågar frågan är oftast inte ute efter en exakt precisering typ "thrash metal med inslag av punk, surfrock och old school-hiphopbeats", utan vill bara veta generellt om man håller på med musik mest åt pophållet, folkmusik, elektronisk musik, osv.

Att säga att man gör precis vad som helst låter bara arrogant, om man inte verkligen gör det. Vilket man inte gör.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa ny...