Jump to content
Annons

Nån som vill ha pisk


hackeman

Recommended Posts

spandaux (oregistrerad)

Det är riktigt jävla synd att inte Max Payne 1 och 2 finns som multi, hade spelat konstant. Det är en så härlig känsla att peppra i slow-motion.

2:an känns ju dock lite framhastad och inte riktigt lika välgjord men den är bra i alla fall, iom att man kunde kontrollerna så bra så spelade jag dock igenom det på för tok för få timmar på PS2:an..

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
  • Svar 186
  • Created
  • Senaste svar

Postat mest i detta ämne

Postat mest i detta ämne

miren (oregistrerad)

Aha, bra tråd 😎

jag spelar allt som heter Q och CS i förnamn. Heretic 2 var ett läckert gammal spel baserat på Q2motorn som också gick fint att spela. Kingpin var också snyggt o kul, samma Q2motor där med...men vapenbalansen var skrämmande dålig:)Har testat några andra, men när man spelat 99,999% på nätet så blir man så kräsen med bra nätverksfunktioner av att lira Q och CS, så många av de rätt snygga o lite skoj FPSlir får man spatt på när man spelar på nätet, för ofta så *fula ord* dom, även om dom kan funka på LAN.

Spandaux: synd att offra multiplayerbiten bara för en (io f kul bullet time)effekt. Hade kanske kunnat bli rätt sköj det där. Eller så var dom realistiska o insåg att det förmodligen skulle kosta mer än det smakade att på sin höjd få ett halvpoppis nätverksspel. Modifierade singelplayerlir har rätt stor uppförsbacke när det gäller att mäta sig med spel som helt o hållet är skapade för multiplayer.

addic59: CS är alltid populärt, hehe

Nu är det mest aim/funmaps på CS-source som är på tapeten för mig, men om nån vill spela nåt Qaktigt så skulle jag gräva fram skivorna ur garderoben och installera illa kvickt!

EDIT: de allra mest groteska stavfelen fick gå

Jag kanske kan bidra med en Q1, Q2, Q3 eller CS-server men sen kan jag inge mer...o då kan vi ju köra ventrilo o smäda varandra ljudledes också, hehe.

Redigerat av miren
Link to comment
Dela på andra sajter

miren (oregistrerad)
Med tanke på vad ni andra tycks spela så vågar man väl knappast nämna RA2....? 😏

Jomenvisst!! RA2 as in Rocket Arena 2 är ju en av de bästa moddarna till Q2 😎

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa ny...