Jump to content
Annons

Sadam är död!


ThomasJ

Recommended Posts

Helt ärligt, det är för sorgligt. Har kollat en del på TV och dyl på sistonne men inte ett enda j*a ord har nämnts om sanningen. Det flamsas och snackas och tycks en massa skit samtidigt som ingen ens kommenterar sanningen. 😠

Vad är då denna sanning undrar ni. Jo, det var USA som satte den j*a idioten till makten. Det var USA som satte dom j*a mullorna till makten i Iran, precis som shahen innan. Det var USA som satte talibaner till makten. Precis så som USA har köttat upp ostasien och sydamerika har de nu börjat slakta mellanöstern.

Just nu håller USA på att bussa etiopier på somalier också. De startar krig, säljer sina j*a vapen, tillgodoser sina intressen och ingen verkar kunna göra något. Jag förstår att inte mycket kan göras mot USA eftersom alla europas politiker tänker: if you cant beat them, join them.

Men det sjuka är att "neutrala" Sverige sitter här och sänder en massa nyheter utan att ens nämna dynamiken bakom nyheterna. Så här okritisk och slapp får journalistiken inte bli. Det är skandal!!!!

Nu ska jag ut och bränna amerikanska flaggan. 😠 Blir så arg så jag tror att jag tar den danska, engelska, franska, kinesiska, persiska, Israeliska och australiensiska också.

Det finns inget hopp för männskligheten. Idag har jag förstått klyschan.

Håller med om det mesta. Sverige kommer aldrig spela en avgörande roll i världspolitiket eftersom den svenska mentaliteten motsäger det. Man ska vara så j**a diplomatisk och resonlig. Palme var lite annorlunda och hur gick det för honom?

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...